Nesanica nakon seksa

no i za taj kratkotrajni sex ima rješenje :aha:
prije sexa uzmeš ove pilule da spavaš kao slon :zkez: i taman kada počnu djelovati :vatromet: i spavanac
1722252747061.png

prije sexa uzmeš ove pilule da spavaš kao slon :zkez: i taman kada počnu djelovati :vatromet: i spavanac
Pogledajte prilog 1586199
Pogledajte prilog 1586199
Ja pijem sprej nevezano za sex 😂
Cisto da spavam kao bebica.
Nakon seksa od par sati se lako zaspe kazes, sta znam, ja ne zaspem lako nakon oar sati sporta, rada, plivanja, od sexa sam samo hype

Da li vam se dešava?

Kod mene ne postoji ni najmanja šansa da zaspim posle odnosa, veoma često na zaspim celu noć, ponekad uhvatim tek po koji sat sna.

Naredni dan sam mrtav i kao zombi, ne znam iskreno ni vredi li uopšte imati odnose u tim slučajevima jer zadovoljstvo nije ni blizu pozitivno koliko je negativna stvar što je uništen sutrašnji dan.
probaj sex sa ženama.

E kod mene nema pravila. Nekad se izvrnem na stranu i momentalno zaspim. Nekad dobijem neku energiju (kao napunjene baterije) skocim i pospremim sve po kući. Nekada mi treba da dođem sebi i onda ništa.
Naravno posle maratonskog ne mogu ni da se odvičem do wc da piskim. Mrtva žena.

Da li vam se dešava?

Kod mene ne postoji ni najmanja šansa da zaspim posle odnosa, veoma često na zaspim celu noć, ponekad uhvatim tek po koji sat sna.

Naredni dan sam mrtav i kao zombi, ne znam iskreno ni vredi li uopšte imati odnose u tim slučajevima jer zadovoljstvo nije ni blizu pozitivno koliko je negativna stvar što je uništen sutrašnji dan.
Onda radi tjelovježbu prije posla, a ne prije spavanja... škodi ti...

Back