Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.265
jednom ( ili dva puta) sam zaspao i tokom sexaPitanje je da li možete zaspati posle seksa, a ne kako se osećate.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom ( ili dva puta) sam zaspao i tokom sexaPitanje je da li možete zaspati posle seksa, a ne kako se osećate.
Pijan? zvuci poznatojednom ( ili dva puta) sam zaspao i tokom sexa
jednom ( ili dva puta) sam zaspao i tokom sexa
no i za taj kratkotrajni sex ima rješenje
prije sexa uzmeš ove pilule da spavaš kao slon i taman kada počnu djelovati i spavanac
Pogledajte prilog 1586199
Ja pijem sprej nevezano za sexno i za taj kratkotrajni sex ima rješenje
prije sexa uzmeš ove pilule da spavaš kao slon i taman kada počnu djelovati i spavanac
Pogledajte prilog 1586199
maloPijan? zvuci poznato
to se događa samo oženjenima, kod ljubavnice se ne usudi zaspati da ne zakasni kući
sprej je lajt verzija, ove pilule za slonove suJa pijem sprej nevezano za sex
Cisto da spavam kao bebica.
Nakon seksa od par sati se lako zaspe kazes, sta znam, ja ne zaspem lako nakon oar sati sporta, rada, plivanja, od sexa sam samo hype
opa, otkud ti to znaš?sprej je lajt verzija, ove pilule za slonove su
Najbolje se spava odmah posle sexa.Pitanje je da li možete zaspati posle seksa, a ne kako se osećate.
probaj sex sa ženama.Da li vam se dešava?
Kod mene ne postoji ni najmanja šansa da zaspim posle odnosa, veoma često na zaspim celu noć, ponekad uhvatim tek po koji sat sna.
Naredni dan sam mrtav i kao zombi, ne znam iskreno ni vredi li uopšte imati odnose u tim slučajevima jer zadovoljstvo nije ni blizu pozitivno koliko je negativna stvar što je uništen sutrašnji dan.
Pitanje je da li možete zaspati posle seksa, a ne kako se osećate.
mico, zar ti nisi obećala da ćeš preuzeti celibat? ili sam ja to sanjao??E kod mene nema pravila. Nekad se izvrnem na stranu i momentalno zaspim. Nekad dobijem neku energiju (kao napunjene baterije) skocim i pospremim sve po kući. Nekada mi treba da dođem sebi i onda ništa.
Naravno posle maratonskog ne mogu ni da se odvičem do wc da piskim. Mrtva žena.
Ove fore za ortake što piju pivo ispred prodavnice mogu, ali zato moj odgovor brišete moderatori, da bog da vam Vučić kopao u dvorištu i Vesić slagao kocke.probaj sex sa ženama.
Mogu naravno.Pitanje je da li možete zaspati posle seksa, a ne kako se osećate.
Nisu svi ljudi isti, zašto bi ti bilo nejasno što neko ima problem koji ti nemaš?Ja posle seksa najlepše spavam, pa mi nije jasna nesanica posle seksa?
Ne vidim da se iko svadjao, samo je smesno citati kako ljudi dele masne stvari iz zivotaNisu svi ljudi isti, zašto bi ti bilo nejasno što neko ima problem koji ti nemaš?
Jer većina žena posle sexa voli malo da ćaska ako on odmah zahrče, neke od nas to dožive samo kao zainteresovanost za sex .Zašto ako se može znati?
Onda radi tjelovježbu prije posla, a ne prije spavanja... škodi ti...Da li vam se dešava?
Kod mene ne postoji ni najmanja šansa da zaspim posle odnosa, veoma često na zaspim celu noć, ponekad uhvatim tek po koji sat sna.
Naredni dan sam mrtav i kao zombi, ne znam iskreno ni vredi li uopšte imati odnose u tim slučajevima jer zadovoljstvo nije ni blizu pozitivno koliko je negativna stvar što je uništen sutrašnji dan.
Zato je najbolje noću to raditi jer odmah posle toga ide spavanjac ali vidiš da čoveku to ne odgovara.Jer većina žena posle sexa voli malo da ćaska ako on odmah zahrče, neke od nas to dožive samo kao zainteresovanost za sex .