Vidim da su se naredjale teme nervoza i apetit, kako smrsati pa i ja svoj problem da stavim...
Mrsavica sam ali nisam neuhranjena niti sam kost i koza ali ce nekima mozda tako zvucati kada procitaju....
Ja ne mogu jesti vishe od tri puta dnevno. U stvari,kad bih pojela tri normalna obroka u toku dana bila bih srecna. Stvar je u tome shto ja u ta tri obroka,ili dva { pre je tako bilo } strpam sve u mene,kao kada biste otisli u Mek i narucili od svega po jedno i sve prozdrali. I onda dugo ne osecam glad,pa drugi put isto tako..I znam da je to od toga shto imam loshe navike,pa sam pokusala da promenim,jer mi je doktorka josh davno rekla da ja treba da jedem 7 puta dnevno ali kad sam pokusala da unosim normalnu { za mene odredjenu } kolicinu hrane onda sam povratila,jer ne mogu,previshe mi je i vec kod cetvrtog puta kad jedem bude mi muka...I sve to ali cesce mi se desavaju situacije kao sinoc, jela sam, i uvece sam osetila iznenadnu glad,sve mi super i odjednom..Muka,pobledela skroz, jako mi se vrti, kad sam uzela da jedem jedva sam mogla nekoliko zalogaja, ali mi je bilo josh vishe muka od toga,pa nisam mogla bash ni da sedim ni stojim jer sam se osecala bash slabo pa sam morala da legnem, a lezala sam gladna,ali da sam stavila zalogaj hrane u usta bilo bi mi josh vishe muka, i osecala sam kao da cu povratiti...a to me je probudilo i ujutru,skoro. Osecala sam se kao Tantal.
Znam da je to tako jer mi je ogranizam navikao na takvu ishranu , pa kad uzimam kolicine koja je za druge ljude normalna organizam nije naviknut i...Ne znam kako da postepeno doziram a da izbegavam da se osecam slabo ili da ne mogu da pojedem jer mi je muka,a gladna sam.
Inace sam veliki zavisnik slatkog, pre cokolade, pa posle slatke palacinke i tako ali sam to svela na minimum i trudim se da to zamenim i da jedem voce, npr. ananas u konzervi to jako volim,ali ne znam kako namestim da bude sedam obroka, i to normalnih,oblinih,zdravih a da mi ne bude muka....
Hvala unapred
da napomenem kad imam treninge onda mi se apetit malo poboljsa. Da nadodam da se to jednom,dva put obrok na an pretvorilo u malu kolicinu,pre je bar bilo obilno,a sad nije.