Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 101.083
Bizarno , kako bi rekao Pakman.
Bizarno , kako bi rekao Pakman.
Sumnjivo, Bolšojev nadimak je bio BolsonaciNe znam zašto liberali iz SAD slave pobedu Lule
Lula je burazer Sija i Putina
Sumnjivo, Bolšojev nadimak je bio Bolsonaci
To znači da je blizak narandžastom benonovcu i samim tim vama boljševicima
Reče musliman.Да, они су као руска лутка Матрошка.
Рецимо имаш једну велику на којој пише "Породичне Вредности". Е онда њу отвориш а у њој се крија једна на којој пише "Суверенизам и Патриотизам", а у њој се крије "Хришћанска Европа", у њој "Орбан", у њему "Буљсонаро", у њему "Неофранкисти", у њима "АОК је комуњара", у њој "Прауд Бојз", у њој "ККК и Дејви Дјук", у њој "Ма ја сам за то да ми штедимо у нашој држави и да не дајемо Украјини", у њој "Републиканска партија", у њему Драмф а у њему "Фридом Кокус" и у њему Бенон а у њему Луди Путтлер. Он је иза свих тих фасада.
Pa da, iza svake price o:Да, они су као руска лутка Матрошка.
Рецимо имаш једну велику на којој пише "Породичне Вредности". Е онда њу отвориш а у њој се крија једна на којој пише "Суверенизам и Патриотизам", а у њој се крије "Хришћанска Европа", у њој "Орбан", у њему "Буљсонаро", у њему "Неофранкисти", у њима "АОК је комуњара", у њој "Прауд Бојз", у њој "ККК и Дејви Дјук", у њој "Ма ја сам за то да ми штедимо у нашој држави и да не дајемо Украјини", у њој "Републиканска партија", у њему Драмф а у њему "Фридом Кокус" и у њему Бенон а у њему Луди Путтлер. Он је иза свих тих фасада.
pokrali su izbore i kako ti covek kaze naumili da zgaze opozicoju po cenu gradjanskog rata koji smo mi ameri izbegli, F@ck dzo bajden i levicare neoliberalne - oni su saka jada https://www.thegatewaypundit.com/20...ison-trump-bolsonaro-biden-lulas-crowd-sizes/Ako se neko razume, ali stvarno, u to sta se tamo dogadja i ko je ko - molio bih za pojasnjenje. Unapred![]()
Putin ne Tramp.U svetu svaki protest je Tramp organizator
A da, sad je Putin u modi. 😂Putin ne Tramp.![]()
Ја нисам од оних који се разумеју стварно, јер то значи имати блиске контакте, прошетати улицама, ... али игром прилика сам о Бразилу нешто више од просечног Србина.
Моја визура :
Бразил је слика и прилика неолибералног раја.
И тако је деценијама. Без обзира на смене власти. Левица, такозвана, је опаснија. Они су последњих пар деценија били дуже на власти, па су и више корумпирани.
Болсонаро је био слаб председник. Дубока држава, која укључује и врховни суд, радила је против њега, и саботирала га. И велики медији су били пртив њега. Вукао је углавном слабе и издајничке потезе. Његов мандат је био сличан Трамповом.
Тек, одређени потези на другоразредним питањима нпр. вакцинација су показивали да је, за разлику од његових опонената, код њега било неке нормалне људскости.
А по кључним питањима економије, он ништа није урадио. Изузетно успешна компанија Петробрас, у власништву бразилске државе, је практично дата странцима.
Шта то чини да неко на власти ко има добре намере не ради НИШТА добро?
Бивши агент ЦИА John Kiriakou мисли да је најчешће у питању graymail.
Што се тиче Луле и његових, ... они су морални трулеж.
Лулина позиција председника је такође изузетно слаба, јер је економија на стакленим ногама, за време избора обећавало се шаком и капом, а у коалицији која га је донела на власти свако гледа свој интерес.
Што се тиче ових шестојануарских упада, они упадљиво подсећају на образац намерног изазивања инцидента да би се опозиција згазила, гвозденом петом. Не знам колико је познато, али многим утицајним критичарима нове власти су замрнути банкарски рачуни, и одузимани су им канали на Телеграму, на другим социјалним мрежама да не говоримо.
Корисан линк : https://gigmmxxii.substack.com
Bulja od sile.Brazil je supersila
pa i sovjetija je bila sila, pa su likvidirani milioni, isto i lula bi kao i staljin, njegov idol, da pobije milioneBrazil je supersila
Brazil nije sovjetski savezpa i sovjetija je bila sila, pa su likvidirani milioni, isto i lula bi kao i staljin, njegov idol, da pobije milione
svet cuti, jer je pokvaren do srzi