a ja cuo da se nesto suska, a i patrijote, a oni se drze toga "bolje spreciti nego leciti"
cula i ja...
@ tema
lose je za imidz Srbije sto se govori (i pise) da su demonstracije dirigovane iz Beograda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja cuo da se nesto suska, a i patrijote, a oni se drze toga "bolje spreciti nego leciti"
Фасовала је рватска фирма,кроата..ништа друго..Naravno oko problema sa Kosovom, a pominjana je i nezavisnost Srpske. privedeno 20 ljudi, a 15 je maloletno...
Krenuli i ka US Ambasadi, ali nisu stigli dotle. Fasovalo par izloga, čisto radi demonstracije sile.![]()
Фасовала је рватска фирма,кроата..ништа друго..

cula i ja...
@ tema
lose je za imidz Srbije sto se govori (i pise) da su demonstracije dirigovane iz Beograda
Наравно..кроата нема места до код кроата..i jesi popio koju u to ime sa drugarima iz "obraza"?![]()
opet ti prokleti antisrpski izlozi prvociraju postene patriote
Наравно..кроата нема места до код кроата..
ШАЛОМ
Ето некада и ти знаш нешто погодитиpa nisam ni sumnjao![]()
Ко су ти ти? Ја за те још нисам чуо?Nije ni cudo, sto neki tvrde da je Beograd umesan u dogadjaje u B.Luci.
U B.G. i N.S. ima vise bosanaca nego u B.L. Morao je B.G. da im posalje ispomoc oko mitinga.
Nije ni cudo, sto neki tvrde da je Beograd umesan u dogadjaje u B.Luci.
U B.G. i N.S. ima vise bosanaca nego u B.L. Morao je B.G. da im posalje ispomoc oko mitinga.
Apsolutno je tako kako kazes.Legitimno je pravo tih 'bosanaca' da se vrate u RS, a isto tako, imaju pravo da traže SAMOSTALNU RS, da im se ne ponovi da će kad-tad, oni, ili njihova deca, opet na traktorijadu!
Apsolutno je tako kako kazes.
A "traktorijada" se nikad i ne bi desila da ih nije izdao njihov mnogoobozavani S.M.
A u mnogim kucama (i glavama) taj izdajnik je i sada na zidu kao ikona. Tuga.
Apsolutno je tako kako kazes.
A "traktorijada" se nikad i ne bi desila da ih nije izdao njihov mnogoobozavani S.M.
A u mnogim kucama (i glavama) taj izdajnik je i sada na zidu kao ikona. Tuga.
Pa ko jos moze njega da smisli?
Hrvati! Bez njega ne bi bilo ni Hrvatske!?![]()
:rolleyes:Koliko ja znam kravatu je izmislio Hrvat...

da, izmislili su je u ratu
prilicno rasiren modni detalj kod zrtava![]()

http://www.histrica.com/hr/g/hrvatska/kravata-croata/
History
The necktie can be traced back to the time of the Thirty Year War (1618-1648) when Croatian mercenaries in French service, wearing their traditional small, knotted neckerchiefs, aroused the interest of the Parisians.[1] The new article of clothing started a fashion craze in Europe where both men and women wore pieces of fabric around their necks. In the late seventeenth century, the men wore lace cravats that took a large amount of time and effort to arrange. These cravats were often tied in place by cravat strings, arranged neatly and tied in a bow.

[править] Происхождение названия
Название «галстук» в русском языке произошло от нем. Halstuch, что означает «шейный платок». Однако свои истоки оно берёт от фр. cravate. Французское же слово, вероятно, происходит от хорватского. [1] Во время тридцатилетней войны французам понравилось, как хорватские всадники повязывали на шею платки. Рассказывают, что французы показывали на шейные платки хорватам и спрашивали: «Что это такое?» Хорваты ошибочно предполагали, что их спрашивают «Кто ты такой?» и отвечали: «Хорват».[источник?] Так и появилось соответствующее французское слово. Из французского это слово перекочевало во многие европейские языки (например, нем. Krawatte, исп. corbata, укр. краватка).

a eto da se ja pozovem na eremitinu tradiciju "dokazivanja" preko wikipedije
http://en.wikipedia.org/wiki/Necktie