Neredi krecu i u SAD

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Viskonsin je prva drzava koja se susrece sa masovnim demonstracijama drzavne uprave i ljudi vezanih za budzet drzave. Mnoge Savezne drzave u okviru SAD su u bankrotu ne mogu vise da placaju nista.

Nervoza u Vasingtonu raste i zato prave haos po svetu. Medjutim vasingtonskim glavesinama nema spasa, ove godine ce imati rekordni deficit od cak $1.6 triliona. Gotovi su ali ce pokusati napraviti haos u svetu, sto vec rade na bliskom istoku.

Poruka
60.354
Viskonsin je prva drzava koja se susrece sa masovnim demonstracijama drzavne uprave i ljudi vezanih za budzet drzave. Mnoge Savezne drzave u okviru SAD su u bankrotu ne mogu vise da placaju nista.

Nervoza u Vasingtonu raste i zato prave haos po svetu. Medjutim vasingtonskim glavesinama nema spasa, ove godine ce imati rekordni deficit od cak $1.6 triliona. Gotovi su ali ce pokusati napraviti haos u svetu, sto vec rade na bliskom istoku.
Могуће, али је могуће да је Блиски исток у пламену и због осеке америчке моћи.
:think:

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Могуће, али је могуће да је Блиски исток у пламену и због осеке америчке моћи.
:think:

У проблемима су и морају некако да се извуку. Рат за нафту је најбољи а то еј Либија а они планирају и Иран. чак помињу и Кину.
Лудаци су у Вашингтону!
Њихов Нобеловац за економију Пол Кругман је у Њујорк Тајмсу отворено говорио да је рат извукао САД из кризе 30их. Он је један од главних саветника у Вашингтону.

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
У проблемима су и морају некако да се извуку. Рат за нафту је најбољи а то еј Либија а они планирају и Иран. чак помињу и Кину.
Лудаци су у Вашингтону!
Њихов Нобеловац за економију Пол Кругман је у Њујорк Тајмсу отворено говорио да је рат извукао САД из кризе 30их. Он је један од главних саветника у Вашингтону.

Pa dovoljan je rat....ne mora za naftu.....i sam rat njima dosta znaci..to je drzava koja zivi od ratova. Na ovome sto se zbiva kod ovih Arapa USA ce debelo da zaradi......plus su destabilizovali sve te zemlje..plus sad to mogu da iskoriste da sa Izraelom pokusaju da navale na Iran.......itd..itd.... Hitler je za ove USA smradove bio majka Tereza

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
ovo je kod njih vise neka vrsta zajebancije i ubijanja vremena..inace zivim u Wisconsinu,ne shvatajte bukvalno

Одлично, имамо човека са лица места.
Реци, ако ти није тешко, каква је ситуација са стањем Савезне државе Висконсин у погледу финансија?

'Clint'

Iskusan
Poruka
5.647
Одлично, имамо човека са лица места.
Реци, ако ти није тешко, каква је ситуација са стањем Савезне државе Висконсин у погледу финансија?

Traze donacije od Washingtona i nova radna mesta,inace stanje im je srednje zalosno u odnosu na raniji period...Milwaukee gde ja zivim je 4. po redu najsiromasniji grad u SAD (po njihovim standardima,kod nas bi bio najbogatiji :) ).....
Inace najvise se bune na guvernera Walkera kog su izabrali pre samo par meseci....
Sve u svemu,hoce da im nametnu nove takse

Poslednja izmena:

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Traze donacije od Washingtona i nova radna mesta,inace stanje im je srednje zalosno u odnosu na raniji period...Milwaukee gde ja zivim je 4. po redu najsiromasniji grad u SAD (po njihovim standardima,kod nas bi bio najbogatiji :) ).....
Inace najvise se bune na guvernera Walkera kog su izabrali pre samo par meseci....
Sve u svemu,hoce da im nametnu nove takse

Јел то значи банкрот па мора bailout из Вашингтона за целу Савезну државу?

'Clint'

Iskusan
Poruka
5.647
Јел то значи банкрот па мора bailout из Вашингтона за целу Савезну државу?

Pa drugim recima nije jos bankrot,al mirise na njega,ne svidja im se novi budzet,kao i ogranicavanje unije radnika,tj. penzioni fond je na udaru,ionako ga sami finansiraju preko taksi,sad hoce da im povecaju jos vise...poenta je da su navikli na mnogo lagodan zivot i da trose ko ludi,a sad im se obija o glavu....unija stiti radnika i njegove interese,pokusavaju da je oslabe

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Tnjavi su oni za to,pokusao sam hahhaha,ne zanima ih nista sto se desava van USA,a poskupelo im gorivo na 3.15$ galon a pitaju se zasto

Pozdrav,Džimi.....!!!
Napuni sve baterije (kamera,mobilni....)
i ako krene pičvajz,snimaj i šalji
linkom....
Da i mi gledamo rušenje samoproklamovane imperije.....
Mame im ga sponabutkam žandarske....!!!.
A,ti,ne upadaj u gužve,čuvaj dupe....!
To neće biti tvoja revolucija.

'Clint'

Iskusan
Poruka
5.647
Pozdrav,Džimi.....!!!
Napuni sve baterije (kamera,mobilni....)
i ako krene pičvajz,snimaj i šalji
linkom....
Da i mi gledamo rušenje samoproklamovane imperije.....
Mame im ga sponabutkam žandarske....!!!.
A,ti,ne upadaj u gužve,čuvaj dupe....!
To neće biti tvoja revolucija.

Nije kod mene,ja sam u Milwaukee,a glavni grad je Madison,tamo je sva frka,ako imam slobodnog vremena otici cu,cisto da potpalim vatru :klap: