Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
sta treba da instaliram da bi mi radila pricaonica na krstarici, kojii program i koja verzija? Kada pokusam da chatujem otvori se prozor za java chat ali se nista ne vidi. Pleace help!
Ako se već otvara java prozor onda bi trebalo da je kod tebe instalirano sve što je potrebno za pristup pricaonici preko IE (pretpostavljam da njega koristiš).
Možda pomogne ako očistiš History i Cockies.
Ili da nabaviš neki od programa za pravljenih chat i prestaneš da koristiš IE za te potrebe ...
Moras da skines Javu.Jer nema u tvome pitanju i podatke dali si nekada uopste isla na chat.I ako je kompijuter kojim slucajem bio na reinstalaciju moras da skines Javu imas je odmah na krstarici.
Ranije mi je radila pricaonica ali mi je preinstaliran windows, izbrisala sam kolacice i istoriju ali ne radi i dalje, u prozoru gde treba da se vidi tekst chatovanja u gornjem levom uglu pojavi se mala kockica sa x (kao znak za iskljucivanje prozora). Gde moju da skinem tu Javu?
Samo da znas da java ako se ne varam ima nekih 15 Mb (mozda i vise) pa ce ti trebati malo vise vremena da je downloadujes ako koristis dial-up konekciju.
Alternativa ti je Mirc.3,5 Mb otprilike.