Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf, dok se ovo cudo ucitalo zaboravila sam sta sam htela da kazem... Hm, da.. Pritisak... ne brini, 90 sa 60 u proseku, nekad vise, nekad manje i tako funkcionisem bez problema. Koja litra vode i sve je ok. Cigarete i kafa... kafa bez cigareta nikad lepsa :D i na moje veliko iznenadjenje i pivo nikad lepse bez cigareta:). Superiornost nepusaca i pusaca.... nepusaci ili su imali ludu srecu da nikada ne pobaju cigarete ili mentalno nisu bili jaki da se izbore sa mukama navikavanja na njih (budimo iskreni to je trebalo preziveti) ili nisu bili fizicki jaki da se izbore sa nikotinom. Pogresno je shvatanje da su pusaci fizicki i mentalno slabi. Pokusajte (nepusaci) da imate 52 kg i popusite 50 (mozda i vise) cigareta :?:. A sto se zdravlja tice, sve mi to znamo. Sada zamislite koliko treba da smo mentalno jaki kada sve to treba da zanemarimo da bi mogli da uzivamo u toj cigareti. Ispravka, koliko treba da smo mentalno jaki da bi nas mozak nikotin mogao da ispere i ubedi kako mi uzivamo u toj cigareti. Jer da smo mentalno slabi odmah bi se upalili alarmi u glavi i rekli ej, sta to radis, ubice te, vidis da ti je lose. Znas li da pusenje izaziva... bla, bla, bla... a nama nista... e to je prokletstvo pusaca :dash:

Ja sam bio ostavio cigarete na mesec i 5 dana tačno, pa sam opet propušio... Naišao problem u porodici, na poslu su me kolege zasipavali dimom i...pokleko sam... Evo mesec dana kako opet pušim i mogu da kažem da se osećam k'o go.vno... Jedno vreme sam zaćutao na ovom podforumu, jer me bilo sramota da objavim da sam ponovo propušio... Opet bi da prestanem, ali nemam hrabrosti da pokušam... nemam motivaciju... Mislim da za to treba motiva, odmah nakon volje da se prestane... A primećujem da mi smeta, pogotovo zato što se bavim sportom... Takođe, posao mi je takav da mi trebaju čista pluća, jer nemam kondicije...naime, puno hodam na poslu...
Da nije bilo ovog foruma, verovatno ne bi ni onomad prestao...

Poslednja izmena:
razlog je jednostavan(razlozi)
Šta god da je razlog drži se i svaka čast!:ok:, mnogo mi je drago što si uspeo
c020.gif
.

he...pa i sam avatar tako deluje...slatko i dobro...:super:

Harmony...lepo je shto postoje tako dobri i nesebichni ljudi poput tebe....shteta shto je takvih ljudi i prijatelja malo...ili ja ne znam prave da nadjem...:think:

Kako god...drago mi je shto postojish...i ako mi verujete...uz ovu stranicu na forumu mi je mnogo lakshe bez cigareta...danas mi je 22. dan bez cigarete. Uspevam...mozda zahvaljujuci vama...

E najacha fora...danas ja kazem caletu..."Cale, ajde skloni se sa tom cigaretom od mene, smeta mi!":rtfm::rtfm:
a cale ce na to: " Shta glumish tu...sad kao ti smeta, a do skoro si pushila!" i ladno me iskulira i nastavi da pushi...i ja napustim sobu... :besan2::besan2::whistling:

he...pa i sam avatar tako deluje...slatko i dobro...:super:

Harmony...lepo je shto postoje tako dobri i nesebichni ljudi poput tebe....shteta shto je takvih ljudi i prijatelja malo...ili ja ne znam prave da nadjem...:think:

Kako god...drago mi je shto postojish...i ako mi verujete...uz ovu stranicu na forumu mi je mnogo lakshe bez cigareta...danas mi je 22. dan bez cigarete. Uspevam...mozda zahvaljujuci vama...

Eb´ga i meni je neka pticurina na avataru, al me niko ne hvali... Ljudi nije fer... :(
Dosta sam kukao, ´ajmo na stvar:
Meni je ovih dana dve godine kako sam batalio duvan. I tacno je da mi je i ova stranica pomogla. Posebno me raduje to sto se ne secam vise tacnog datuma kad sam ostavio cigarete - znaci nije mi vise bitno, ne razmisljam vise o pusenju - NISAM VISE ZAVISTAN OD DUVANA! :super: :klap:
Dosta sam se hvalio, ájmo na stvar:
Uspevas zahvaljujuci sebi, a svi mi ti samo malo pomazemo. Veruj u sebe i uspeces do kraja! :ok:

Eb´ga i meni je neka pticurina na avataru, al me niko ne hvali... Ljudi nije fer... :(
Dosta sam kukao, ´ajmo na stvar:
Meni je ovih dana dve godine kako sam batalio duvan. I tacno je da mi je i ova stranica pomogla. Posebno me raduje to sto se ne secam vise tacnog datuma kad sam ostavio cigarete - znaci nije mi vise bitno, ne razmisljam vise o pusenju - NISAM VISE ZAVISTAN OD DUVANA! :super: :klap:
Dosta sam se hvalio, ájmo na stvar:
Uspevas zahvaljujuci sebi, a svi mi ti samo malo pomazemo. Veruj u sebe i uspeces do kraja! :ok:

pohvala i za tebe:ok:

Juce bila na svadbi, i bas me bilo strah jer sam do sada izbegavala vecernje izlaske..i da Vam se pohvali, svi oko mene puse (cak i zena i 8om mesecu koja kao ne pusi ali ajde jednu ce) a ja sam muski izdrzala, popila i 2 ouza i sve super! Ustvari, moze se i piti alkohol bez cigarete, nije toliko strasno!
A za debljanje, udebljala sam se 1.5 kg ali nije to da se sada kotrljam, skinucu ja to u narednik 2-3 nedelje.
Pozdrav ...............

Juce bila na svadbi, i bas me bilo strah jer sam do sada izbegavala vecernje izlaske..i da Vam se pohvali, svi oko mene puse (cak i zena i 8om mesecu koja kao ne pusi ali ajde jednu ce) a ja sam muski izdrzala, popila i 2 ouza i sve super! Ustvari, moze se i piti alkohol bez cigarete, nije toliko strasno!
A za debljanje, udebljala sam se 1.5 kg ali nije to da se sada kotrljam, skinucu ja to u narednik 2-3 nedelje.
Pozdrav ...............

:ok::super:
idemo dalje ,verujem da je sada vec malo lakse ,a samopouzdanje raste:klap:

Jeste jeste PUNO je lakse. Prvo je bilo da uspem posle jela da izdrzim, pa kafa...pa sam kako svi savetuju izbegavala izlaske i alkohol. Ali juce sam morala na svadbu i kad sam videla da se kompletno moze i zabavljati i piti alkohol bez cigareta, sada vidim da mogu da opet normalno zivim, i kafa i izlasci i alkohol...jedino malo vise vremena trosim na vezbanje zbog kilaze ali to je dobro u svakom pogledu. Preko vezbanja se i amortizira svaki drugi stres ....

Pozdrav ...............

Svaka cast!:klap:

I ve got a confession to make:ljutko:
u zadnje vreme cesto mi se desi da trazim dim. :aaa:
ne znam koji mi je i sto me sad to spopalo. sedim sa nekim, i kao...samo uzmem tom nekom cigaru iz rukei povucem dim.
ljudi poceli da me gledaju belo:)
nemam zelju da ispusim celu cigaru ili slicno, al me i ovo malo brine. da

Tako sam se i ja zaiebo...s tim "daj samo dim"... Nemoj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back