gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Sve ok?Danas mi je malo frka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ok?Danas mi je malo frka...
Nije sramota pasti, sramota je ne pokušati ponovo ustati!mene sramota vise da dolazim na ovu temu....![]()
.zato dok cvrsto ne odlucim netju da vas smaram...Sve ok?

!!!M'da... svestan sam ja da bez mesec dana ne mogu da kažem da sam ostavio cigarete...
4. dan
samo cu da kazem da mi nije dobro, ali sam cvrsto odlucila da ne odustanem. Nekako bih se bzw. osecala da pokleknem. I da, cudno mi je kada se osvrnem i shvatim da posle 13 godina, ja ne palim cigarete. Nego , jel neko ima iskustva sa nekim lekom koji se zove Ziban? Savetuju mi to , kao pomoglo bi, ali nisam sigurna , ne svidja mi se ideja da pijem antidepresive.
Drži se prijatelju!ja kad mi je tesko neverovatno ali slucajno naletim na osobe koje govore uz pomoc onog aparata(ne znam kako se zove)sto naslonis na grkljan da bi mogao da pricas i na momenat ubedim sebe da me prosla volja za cigaretom.
jao znam na šta misliš... Sretao sam ljude s tim napravama... Cigarete su im izgorele glasne žice, ili je došlo do neke druge komplikacije glasnih žica, zbog čega je moralo bušiti rupu u grlu... Baš jezivo izgleda... Ajde to što pričaju k'o roboti, nego ona rupa na vratu, čoveče...
ja, kada god pomislim na cigaretu, izgovorim na glas : rak grlica materice, ill rak grla, sta god, da me potseti na razloge zasto sam prestala.
eto.
i prosao je 8.dan, i danas ceo dan jedem ko nenormalna.
Jedini problem koji sam imala kad sam ostavila pušenje je što sam se ugojila 2kg od januara, naravno mogla sam i više ali sam presekla - ni debela neću biti srećna!
I tih 2kg mi je otišlo u stomak jer se inače tako gojim... i naravno imala sam problem sa garderobom jer pola stvari nisam mogla da zakopčam ili sam kipela iz njih! I onda sam rekla da nema šanse da više grickam između obroka, imam osećaj da mi je to palo teže nego ostavljanje pušenja! Zato kad mi naleti potreba ja natrpam trešnje u činiju, em zaposliš ruke, em je zdravo! 
ja, kada god pomislim na cigaretu, izgovorim na glas : rak grlica materice, ill rak grla, sta god, da me potseti na razloge zasto sam prestala.
eto.
eto.

JA OSTAVIO CIGARETE! :grin:
Pušio sam od svoje 13. godine. Od 16. pa do sredine avgusta, dakle četvrt veka, pušio sam dve pakle dnevno.
:grin:

Svaka čast... To mu dođu skoro 2 godine... Super i bravo...
Meni je danas "tek" 19ti dan... Bez mesec dana ne priznam da sam ih ostavio...

)