Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro bre Mirko, nisi ni ti dežurni fizikalac-humanitarac....

Pipika,ti i ja smo ovde zaduzeni da pomazemo,nema izvlacenja - cuti i trpi. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ja tri put dnevno nisam ni pusila, ( kondicija slaba, disanje otezano, uzdisanje jos teze), a ti mi pricas o seksu 3x dnevnoz:D

Znaci,za tebe poseban tretman: Milovanje ko siroma tele. :zag: :lol:

Јесте ли сви преживели срећна вам нова година без цигарете?
И мени ватромет, пет година је прошло час посла!

Prezivesmo, ali ja zahvaljujuci samo situaciji da ziv covek nije u tom drustvu niti pusio niti imao cigarete,
onda sam ja lepo smazala sama flashu shampanjca i oko 23.00 h lepo zsapala kod ljudi gde sam bila u gostimaz:D,
oko pola jedan su me probudili i rekli su mi da je NGz:D

Prezivesmo, ali ja zahvaljujuci samo situaciji da ziv covek nije u tom drustvu niti pusio niti imao cigarete,
onda sam ja lepo smazala sama flashu shampanjca i oko 23.00 h lepo zsapala kod ljudi gde sam bila u gostimaz:D,
oko pola jedan su me probudili i rekli su mi da je NGz:D

- - - - - - - - - -

Јесте ли сви преживели срећна вам нова година без цигарете?
И мени ватромет, пет година је прошло час посла!

Bravo Pipika,meni ce petica bitii krajem godine,a za tebe:
:veseljaci::veseljaci::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::orkestar::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::veseljaci::veseljaci::veseljaci:z:gs:z:gs:z:gs:z:dm5:z:dm5:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm:z:dm:z:dm4:z:dm4::zdm5::zdm5::snesko2::snesko2::brus::cvet::cvet::cvet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Poslednja izmena od moderatora:
Evo i mene... z:) Pipi, bravo! :vatromet: :vatromet: Još kad bi mogla na mene malo te tvoje izdrzivosti da preneseš... Ja bila dobra za Ng, ali nisam dva dana pre toga. Ni manje ni više nego 4. Cele 4. I da mi Bog oprosti, nije mi uopšte bilo krivo. Naprotiv, prijalo mi. Neću se opravdavati ali kompas bio otkazao. No, ja ustala i evo 5-i dan prolazi. Opet mi bilo došlo danas da trknem da kupim, pa malo razmislim, kako bih opet nekoliko dana brojala minute koji nikad da prođu, a ovako dan ode dok trepnem. Dobro je, vraćam se u normalu. I da, Mirko, Rayela, batalite tu raspravu, bzvz je. :nono2:

Ni manje ni više nego 4. Cele 4. I da mi Bog oprosti, nije mi uopšte bilo krivo. Naprotiv, prijalo mi. Neću se opravdavati ali kompas bio otkazao.

E jbg..Zar i ti?Nema Bog sa tim nista vec samo Ti i tvoj karakter i mentalna snaga...Napravila si los izbor,zadovoljila pusacke receptore i kad te je kriza napustila krenula ponovo..Tako u krug ce ici dokle god ne propusis ili totalno ne ostavis i ne podlezes pusackim krizama kao sad..Licno Ti donosis odluku hoces li ostati nepusac,zapamti to..

Danas je tacno godinu dana od kada sam ostavio pusenje, poceo sam upravo na ovom forumu sa vama i uspeo . Sva iskustva procitana na prethodnim stranama su mi bila i najveca podrska i najvecu utehu u najgorim krizama sam pronalazio bas ovde. Za protehlih godinu dana bilo je i manjih i vecih kriza, ali ni priblizno onim pocetnim u prvih mesec dva. Sada su one neuporedivo slabije i redje se javljaju ali su jos uvek prisutne povremeno. Jos uvek ponekad sanjam kako zapalim, pa me jos u snu odmah grize savest, ali osetim uzitak u snu dok uvlacim dim sto je zanimljivo kako mozak jos uvek pamti identican osecaj.
Svima vam zelim puno srece i snage u ostavljanju cigareta, a bivsim pusacima da ostanu istrajni i budu prava podrska svima koji su se uhvatili u kostac sa pravim neprijateljem .

Danas je tacno godinu dana od kada sam ostavio pusenje, poceo sam upravo na ovom forumu sa vama i uspeo . Sva iskustva procitana na prethodnim stranama su mi bila i najveca podrska i najvecu utehu u najgorim krizama sam pronalazio bas ovde. Za protehlih godinu dana bilo je i manjih i vecih kriza, ali ni priblizno onim pocetnim u prvih mesec dva. Sada su one neuporedivo slabije i redje se javljaju ali su jos uvek prisutne povremeno. Jos uvek ponekad sanjam kako zapalim, pa me jos u snu odmah grize savest, ali osetim uzitak u snu dok uvlacim dim sto je zanimljivo kako mozak jos uvek pamti identican osecaj.
Svima vam zelim puno srece i snage u ostavljanju cigareta, a bivsim pusacima da ostanu istrajni i budu prava podrska svima koji su se uhvatili u kostac sa pravim neprijateljem .

Bravo Igore!!Sva sreca pa se pojavi ovako neko ko je izdrzao bitku i pobedio krizu na neko duze vreme,jer ovakve stvari daju pouzdanje drugim ljudima da je moguce pobediti pusenje ako si dovoljno jak...cini mi se u zadnjih 200 strana nema 2-3 pusaca koji su uspeli postati nepusaci..svi drugi su se vracali poroku posle 2-3 meseca,neko mozda i posle 6 meseci...idemo ljudi bez dima u druge zivotne pobede!!!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back