Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hbg, prava steta sto nemam i hemoroide da i njih ukokam zeolitom :lol:

:hahaha: Da ne cuje zlo i budi srecan sto ih nemas...Na srecu ih ni ja nemam ali gledam pojedine moje poznanike i ljude iz familije kako se muce..Ja zeolit koristim zbog boljeg varenja,kad pojacam veci unos hrane u zeludac,onda dodje do vecih gorusica pa sam prinudjen da poboljsam varenje i probavu..A razlog toga nema veze sa pusenjem vec sa sportom..

Pa lako tebi i Rayali sa tim Tabexom...ja ne smem, dize pritisak:evil:

@Hajlender

Ne dozvoljava farma industrija da se uvoze lekovi iz Bugarske i Poljske.
Pfizer je smislio lek sa istim sastojkom, a taj kosta 400 evra za jedno ostavljanje
pa mora da se prodaje.

@Oranz

Naravno da Tabex nije tako naivan i bezopasan. Ja nocas nisam mogla da spavam, uzela sam jedan bensedin oko 2 jutros, ali nije pomoglo.
Uzecu ga i danas, a ako i veceras ne mogu da spavam batalicu od sutra. Mislim da mi nece biti ni potreban. Zaista sam cvrsto odlucila
da prestanem i prestacu.

Juce sam prvi put uzela taj Tabex, mogu reci da zaista funkcionise u smislu da uopste nisi nervozan, cak si u nekom malo i euforicnom
stanju, Ja sam i juce i jutros merila pritisak, isti je kao i uvek. Svako razloicito reaguje na lekove.

Kad budes resila da batalis cigarete svakako ti nece nista skoditi da uzimas ovaj Tabex barem nekoliko dana.

@Rayela

Ne zezaj drugarice nego nemoj da ga pijes par sati pre spavanja. Umesto njega, uvece uzimaj bensic barem ovih najgorih 4-5 dana a tokom dana cepaj Tabex na 3 sata.
Nemoj sad da napravis gresku u koracima jer ce posle mnogo da boli:)
Tek si pocela da grickas Tabeks pa organizam nije imao vremena da se navikne na njega pre nego sto si ostavila nikotin. Nastavi da uzimas lek redovno tokom dana, preguraj prvih par dana i bice ti mnogo lakse.

Rayela, mislim da nesanica nema veze sa Tabexom, ali mozda gresim.
Kad sam ja prestajala prvih nedelju dana nisam spavala ni par sati, a nisam koristila nista.

Moguce je da je i to u pitanju.
Ma uzimacu ga, ali zadnji oko 15-16.00 h.

Fino funkcionisem s tim lekom.

- - - - - - - - - -

И ја сам имала несаницу, узимала зибан.
I ja sam taj zyban uzimala, ne secam se da sam imala nesanicu, ali ajde, imam nekada nesanice i totalno bez veze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back