goldfish
Veoma poznat
- Poruka
- 12.991
kako ide mortisa? sta kaze decko ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Morticia Addams:Evo jednog zanimljivog linka na nasu temu
http://www.vreme.com/arhiva_html/523/32.html

Super, hvala na pitanjugoldfish:kako ide mortisa? sta kaze decko ?![]()
. Decko se adaptira polako. Zapali samo pored otvorenog prozora i sl. Mada... smanjio je, sto je dobar pocetak.

Morticia Addams:Ok, pomislih da bi bilo u redu procitati jos nesto na tu temu.

Tih dana se nisam skidala sa foruma - samo da ne bih radila nešto što me asocira na pušenje (komp i cigare mi ipak nisu bili u nužnoj vezi).
Svašta, ima milijUn korisnijih stvari
)
Ali ni to nije teFko prevazići jer ti ionako tad endorfini serotonin ludunju po telu, pa ti i ne treba dodatni stimulans.
) mi se puši uz LEPE događaje. Npr. na venčanju dragih ljudi..
). 
три дана ништа, јел' су то новопечени непушачи поново пропушили или се решили свих криза ?!Patty:Ja jos uvek nisam zapalila. Mislim da je danas nedelju dana.
Juce nisam znala sta da radim jer mi se jako pusilo... Ceo dan sam razmisljala u fazonu-zasto bih ja prestajala, kad cu verovatno ponovo zapaliti posle nekog vremena... Zasto bih to uskracivala sebi........... Posle sam se suzdrzala i nisam zapalila, mada mi je bilo bas frka... Bojim se da mi ne bude ponovo tako.....
Vi bivsi pusaci, da li osetite nekad potrebu bez obzira sto niste pusili godinu, dve, cetiri, osam i kako prebrodite tu krizu? Da li imate ponekad neverovatno veliku zelju? Ako nemate, posle koliko vremena ste prestali da je imate?
) budi sigurna da vise nista ne stoji na tvom putu konacnog odbacivanja tog zla: fizicku zavisnost (zelju organizma) si prebrodila i ostala je samo ona bubica u glavi koja ce bivati sve manja sto ju vise budes ignorisla snis:ovako ne uskracujes, vec si darujes![]()

Zelja - da, ali kriza vise ne. Sada si najranjivija i ako sada ne pokleknes pobeda je tvoja. Zaista mi je drago da si izdrzala prvu nedelju Patty:. Bojim se da jednom tako stvarno ne zapalim ako mi se ponovo desi kriza...
Tu smo za tebe!!!!!! 

Vidis da je dobro imati datum 8)Betty:tačno 2 meseca danas napunila !

))gurmanci:Pokusaj da izbegavas krizna mesta jos nekoliko dana. 8)
Zaista nije lako i osecas se slabo i jadno, a tako je jednostavno da zapalis... i da se osecas jos jadnije posle toga.
Svima nam je bilo tesko da prekinemo i nije cudo sto toliko ljudi pusi iako zna sve o duvanu. Ja samo zelim da te podsetim da si ti VEC USPELA, najpre odlukom da ostavis duvan, kao i time sto si izdrzala nedelju dana, a to je najgori period.
Pitas kako odolevamo, a to vise nije pravo pitanje - kriza je prosla. Zelja ostane, ali nije to vise ona ocajnicka potreba koju ti sada osecas - pomislis, uzdahnes i zadovoljno se osmehnes sto to pripada proslosti 8) Sve u svemu imaces prilicno jaku zelju jos desetak dana, a onda ce to postati potpuna proslost.
Sada kada si izdrzala najgore nemoj sve da upropastis zbog samo jos desetak dana patnje.
Ovo mi lici na pasivan stav, "bojim se da se ne desi"...
Nece se DESITI vec ces TI LICNO odluciti da zapalis cigaretu ili ne. Patty, ti zasluzujes najbolje od zivota - uradi to za sebe.
Znam da ces uspeti!!!!!!!Tu smo za tebe!!!!!!
Ponosni smo na tebe za ovih sedan dana,a treba i ti da budes ponosna na sebe!!!
Patty, ti si sada BIVSI PUSAC osmi dan! Bravo mila!![]()

Patty:Ja jos uvek nisam zapalila. Mislim da je danas nedelju dana.
Juce nisam znala sta da radim jer mi se jako pusilo... Ceo dan sam razmisljala u fazonu-zasto bih ja prestajala, kad cu verovatno ponovo zapaliti posle nekog vremena... Zasto bih to uskracivala sebi...........
) zakasnila na posao jer sam se rasplakala...zamišljala sam sebe kako ponovo pušim, i muku mučim OPET da ostavim, jadna ja, pa kako sam imala srca da OPET sebi škodim i mučim se teorijom o ostavljanju