Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostavila sam cigare posle posle 30 god.,ove godina u avgustu pomocu ovog foruma .Osecam se divno i ponosna sam na sebe .pusila sam dve kutije dnevno ,do prodvnice ,na stanici,na prozoru,u dvoristu,dok telefoniram,setam,uvek ste mogli da me vidite sa cigarom.Dugo sam posecivala ovaj sajt sta kako gde ...jos uvek mi se desi kad izadjem iz autobusa da se hvatam za torbu trazim......Nemam potrebu ali navike se tesko potiru.Smanjila sam kafu nije mi gust ne znam zasto je nepusaci uopste i piju.:klap:Osecam duvan cim neko prodje pored mene fuj:hahaha::hahaha::hahaha:Imam samo jedan veliki problem ugojila sam se ko prasica lakse sam ostavila duvan, hranu nje ne mogu da se odreknem:dash::samo napred znajte da radite pravu stvar za sebe i sve oko sebe zao mi je sto to nisam uradila mnogo ranije.Pre dva meseca imala sam veliki stres nisam zapalila .Upitala sam sebe da li ce mi cigara resiti problem NECE nikad i nije resavala probleme .Budite istrajni druzite se malo sa ljudima koji ne puse bice vam lakse.SRECNO:klap:

Dobro veče narode nepušački, šta ima novo?
mmarta, drago mi je da si svratila i da je sve i dalje u redu...:zag:
pARTisanka, šta se dešava, nemoj da odustaješ..
Evo i ja sam sinoć zgrešila sa mojom dijetom, pa obrisala kolena i danas idem dalje...
Ne daj se!:heart:

uh..skroz sam bzvz...jos nesto plutam negde izmedju..na 3 dnevno..uvece..kad ih od nekog ogrebem jer jos necu da kupim..citam vas..tu sam ..delimicno! :heart::heart:

Ja samo da virnem, :roll: pa bezim (zasad )...
Naleteh danas na ovu slikicu,
pa ko velim da je stvorena za ovde ;)
Topreklok10.jpg

U pravu si...sve je u glavi... dugogodišnja navika koje se teško riješiti. Za početak sam zadovoljna, malo po malo i valjda ću uspjeti.

Ja sam pušila više od 30 godina paklu i po-dve, onda sam počela da čitam ovu temu i samo jedno veče prelomila, ugasila i rekla "ja od sutra ne pušim" i to je to....Donela sam sama ničim izazvanu odluku :lol:
Strašno sam srećna zbog toga i neopisivo ponosna na sebe :hvala:

Prvi put sam na ovoj temi, inace sam ne pushac ali zivim sa dva pushaca mm i moj sin, ne znam shta bi njih odvratilo od cigarete, ali da je dobra nije dobra svakako, kazu da koza brze stari, dobija neku sivkasto zutu boju, zute zubi, zadah iz usta, pa sad kome ovo prija, a o shtetnom uticaju na zdravlje uopshte mislim da to svako zna.Probala sam da pushim, imala sam takve grceve u stomaku, odvratan osecaj u ustima, nikada vishe ne bih zapalila cigaretu.
E sada, josh neshto, stavite svaki dan novac u neku teglicu, ja to radila, videcete kako ce vam i posle mesec dana dobro doci, umesto kupljenih cigareta iznenadite sebe, dete, prijatelja, nekim lepim poklonom i cestitajte sebi.Pokushala sam mm da objasnom to, ali nije uspelo, svaki dan sam za njegovu kutiju cigarete stavljlala tu vrednost u teglicu, za dva meseca kupila sam kompjuterski sto detetu, muz pao u nesvest nije verovao, ali se nije ni odrekao cigarete.Godishnje se ispushi jedno divno letovanje, zimovanje gde bi se moglo uzivatti mnogo vishe od ispushene cigarete...Ljubim vas i imate moju podrshku svi koji zelite da se reshite ovog poroka...;):cmok2::zag::heart::bye:

Hi jsvima!Evo i mene.Nisam pusila zadnjih pet dana ,prije toga pet dana po dvije cigarete.Disem mnogo lakse i osjecam se mnogo ljepse samo sto imam neko stalno grbuckanje u grlu,neki cudan osjecaj u vilici i non stop mi se spava.Koliko bi trebalo da me drzi ovakvo stanje i da li su normalni ti bolovi u vilici i grlu?

Spavanje jeste, kroz to smo svi prošli, problem sa grlom rešavala sam ispijanjem veeelikih količina vode i tableticama tipa "strepsils". Za vilicu nemam pojma:confused:
Individualno je, ne znam da ti kažem koliko traje...
A možda ne bi bilo glupo da ti neko (lekar) i pogleda grlo, sad je era gripa i ostalih virusa, prati ti to...

Prvi put sam na ovoj temi, inace sam ne pushac ali zivim sa dva pushaca mm i moj sin, ne znam shta bi njih odvratilo od cigarete, ali da je dobra nije dobra svakako, kazu da koza brze stari, dobija neku sivkasto zutu boju, zute zubi, zadah iz usta, pa sad kome ovo prija, a o shtetnom uticaju na zdravlje uopshte mislim da to svako zna.Probala sam da pushim, imala sam takve grceve u stomaku, odvratan osecaj u ustima, nikada vishe ne bih zapalila cigaretu.
E sada, josh neshto, stavite svaki dan novac u neku teglicu, ja to radila, videcete kako ce vam i posle mesec dana dobro doci, umesto kupljenih cigareta iznenadite sebe, dete, prijatelja, nekim lepim poklonom i cestitajte sebi.Pokushala sam mm da objasnom to, ali nije uspelo, svaki dan sam za njegovu kutiju cigarete stavljlala tu vrednost u teglicu, za dva meseca kupila sam kompjuterski sto detetu, muz pao u nesvest nije verovao, ali se nije ni odrekao cigarete.Godishnje se ispushi jedno divno letovanje, zimovanje gde bi se moglo uzivatti mnogo vishe od ispushene cigarete...Ljubim vas i imate moju podrshku svi koji zelite da se reshite ovog poroka...;):cmok2::zag::heart::bye:

Razumem tvoju situaciju, al razumem i tvog muža...

ja sam jedina u kući pušila i nije bilo teorije da me neko nagovori na drugačije. Odluka mora da dođe iznutra, inače neće prestati. Sve sam znala: i kako deluje na zdravlje i koliko para bacam i da trujem dete i muža... i ništa.
Pokušaj da ga nagovoriš da čita malo ovu temu od početka, strašno je životna, nema propovedanja, držanja predavanja, kritika, a ni samosažaljenja-ljudi koji ostavljaju ili su ostavili cigarete pišu o tome i zato je iskreno, stvarno, životno i iz :heart:

Ne verujem da cu uspeti, on ne zeli na Krstaricu, kaze ne snalazi se ovde, inace bio je 4 dana prikljucen na aparate za srce, jedva ostao ziv sa 36 godina i dzaba, doktori mu stavili veto na cigarete, ali je izdrazao 2 nedelje i to je bio pakao sa njim te dve nedelje i onda je ponovo zapalio, to bilo pre 10 godina, pushi i dalje ne odustaje...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back