pARTisanka
Obećava
- Poruka
- 53
Zdravo drustvo!
Mene nije bilo dugo i nemam nista lepo ni da vam saopstim..ponovo sam propusila posle 6 nedelja abstinencije ibesna sam nemam reci koliko..ali sta mi se desilo i zasto ako uopste imam opravdanja za ovo ...imali smo s udes i jedva ostali zivi ja,mm i dete u autu ...kad sam izasla iz auta i videla sta nam se desilo pocela sam da se tresem i placem...policajac koji me je video u kom sam stanju mi je ponudio cigaretu i ja ne razmisljajuci uzmem ne jednu vec celu paklu sam ispusila za manje od 1 sat i bas me je bilo briga za moje zdravlje tada jer smo imali veliku srecu ...auto je otisao na otpad a nama nista sem naravno soka...posle toga 3 noci nisam mogla oka sklopiti i naravno pusila....kad se sve sleglo mm je imao probleme sa kicmom pa opet stres,operacija,nada da ce sve biti ok jer nije bila bas laka op..ja naravno i dalje pusila...sada kada je sve to iza mene mm je dobro,auto smo novi kupili,shvatila sam da smno imali taj dan andjela cuvara i da je zivot prelep! necu da mi cigarete truju telo krecem u nove pobede....
besna sam i place mi se sto sam bila toliko0 slaba
a tako sam ih lako ostavila i bila ubedjena da necu ...sad mi je jos teze jer sam samu sebe izneverila ...ne mogu da vam opisem kako se bedno osecam
![]()
super si! normalna osoba!Kreni u nove pobede!

besna sam nemam reci koliko..ali sta mi se desilo i zasto ako uopste imam opravdanja za ovo ...imali smo s udes i jedva ostali zivi ja,mm i dete u autu ...kad sam izasla iz auta i videla sta nam se desilo pocela sam da se tresem i placem...policajac koji me je video u kom sam stanju mi je ponudio cigaretu i ja ne razmisljajuci uzmem ne jednu vec celu paklu sam ispusila za manje od 1 sat i bas me je bilo briga za moje zdravlje tada jer smo imali veliku srecu ...auto je otisao na otpad a nama nista sem naravno soka...posle toga 3 noci nisam mogla oka sklopiti i naravno pusila....kad se sve sleglo mm je imao probleme sa kicmom pa opet stres,operacija,nada da ce sve biti ok jer nije bila bas laka op..ja naravno i dalje pusila...sada kada je sve to iza mene mm je dobro,auto smo novi kupili,shvatila sam da smno imali taj dan andjela cuvara i da je zivot prelep! necu da mi cigarete truju telo krecem u nove pobede....
a tako sam ih lako ostavila i bila ubedjena da necu ...sad mi je jos teze jer sam samu sebe izneverila ...ne mogu da vam opisem kako se bedno osecam

, okupiraj se nečim.