Hvala svima,bas mi znaci.Nadam se da ovog puta necu posustati.Ubrzo se javljam, da javim kako ide!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas samo jedna, juče bilo šest...![]()

Super ako možeš, ima ljudi kojima i to uspeva, ali ipak bolje skroz-naskroz ništa![]()

24 dana bez cigareta. Iako sam imao dosta kriza uspeo sam da izdrzim. Nadam se da necu pokleknuti.
zajedno smo jachi
prvi pokusaj propao... sve bje bilo u redu 10ak dana a sad opet ...![]()

Jeeeeeee!!!!!!
Bravo Gago!!!!!![]()
Bas si srce 

Samo na brzinu da provirim i da se javim![]()
Danas je tacno mesec dana kako ne pusim
Od danas vise ne brojim dane nego mesece![]()

Samo na brzinu da provirim i da se javim![]()
Danas je tacno mesec dana kako ne pusim
Od danas vise ne brojim dane nego mesece![]()

Ja sam poprilično smanjila...bar poslednja tri dana.Danas 4 komada.

To nije rastanak od ljubavi svog zivota vec od svog ubice Kako naše devojke??? PARTisanka, Smeđooka Vodolijo, držite li se, šta ima novo?
ne pushimo naravno
Kako naše devojke??? PARTisanka, Smeđooka Vodolijo, držite li se, šta ima novo?

besna sam nemam reci koliko..ali sta mi se desilo i zasto ako uopste imam opravdanja za ovo ...imali smo s udes i jedva ostali zivi ja,mm i dete u autu ...kad sam izasla iz auta i videla sta nam se desilo pocela sam da se tresem i placem...policajac koji me je video u kom sam stanju mi je ponudio cigaretu i ja ne razmisljajuci uzmem ne jednu vec celu paklu sam ispusila za manje od 1 sat i bas me je bilo briga za moje zdravlje tada jer smo imali veliku srecu ...auto je otisao na otpad a nama nista sem naravno soka...posle toga 3 noci nisam mogla oka sklopiti i naravno pusila....kad se sve sleglo mm je imao probleme sa kicmom pa opet stres,operacija,nada da ce sve biti ok jer nije bila bas laka op..ja naravno i dalje pusila...sada kada je sve to iza mene mm je dobro,auto smo novi kupili,shvatila sam da smno imali taj dan andjela cuvara i da je zivot prelep! necu da mi cigarete truju telo krecem u nove pobede....
besna sam i place mi se sto sam bila toliko0 slaba
a tako sam ih lako ostavila i bila ubedjena da necu ...sad mi je jos teze jer sam samu sebe izneverila ...ne mogu da vam opisem kako se bedno osecam