Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voljela bih da bude tako...
Pokušavala sam nekoliko puta i nije išlo. Problem je u tome što ja stvarno volim duvanski dim i ne smeta mi ni najmanje. E, sad...maloprije sam zapalila jednu i ima tako bljutav ukus, morala sam poslije oprati zube da se osjećam bolje. Juče mi je bilo užasno, nisam znala ni šta pričam...danas je bolje, maloprije mi je naišla ta kriza, ali sad je OK.:)
Bila bih zadovoljna i da ih smanjim na 5-6 komada dnevno.

Ja sam poprilično smanjila...bar poslednja tri dana.Danas 4 komada.

Smanjivanje je lose iz razloga sto jos uvek cigaretu dozivljavas kao nesto dragoceno i lepo
biras trenutak kad ces je zapaliti i uzivas u njemu.
Cigarete se moraju baciti sa zeljom da im se nikada vise ne vratimo a to je
moguce kada ih sagledamo kao nesto ruzno,smrdljivo,bespotrebno....
Procitaj temu,razisli dobro i ostavi ih u potpunosti ;)
Da ne bude da samo gundjam...dobro je da razmisljas o ostavljanju,zato si i smanjila(retko ko uspe iz prve da ih baci)
dobro je da si na temi,jer s nama ti nema druge...ostavices :heart:

Zdravo drustvo!
Mene nije bilo dugo i nemam nista lepo ni da vam saopstim..ponovo sam propusila posle 6 nedelja abstinencije i :besna:besna sam nemam reci koliko..ali sta mi se desilo i zasto ako uopste imam opravdanja za ovo ...imali smo s udes i jedva ostali zivi ja,mm i dete u autu ...kad sam izasla iz auta i videla sta nam se desilo pocela sam da se tresem i placem...policajac koji me je video u kom sam stanju mi je ponudio cigaretu i ja ne razmisljajuci uzmem ne jednu vec celu paklu sam ispusila za manje od 1 sat i bas me je bilo briga za moje zdravlje tada jer smo imali veliku srecu ...auto je otisao na otpad a nama nista sem naravno soka...posle toga 3 noci nisam mogla oka sklopiti i naravno pusila....kad se sve sleglo mm je imao probleme sa kicmom pa opet stres,operacija,nada da ce sve biti ok jer nije bila bas laka op..ja naravno i dalje pusila...sada kada je sve to iza mene mm je dobro,auto smo novi kupili,shvatila sam da smno imali taj dan andjela cuvara i da je zivot prelep! necu da mi cigarete truju telo krecem u nove pobede....
:sad2::sad2:besna sam i place mi se sto sam bila toliko0 slaba :(a tako sam ih lako ostavila i bila ubedjena da necu ...sad mi je jos teze jer sam samu sebe izneverila ...ne mogu da vam opisem kako se bedno osecam:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back