pARTisanka
Obećava
- Poruka
- 53
Narode nepusacki!!! Kako smo danas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Od silnog apetita ugojih se 6 kg za 4 nedelje

Samo da se javim
Dobra sam i (normalno), ne pusim, he, he
pARTisanka kako ide?
Danas mi je 28 dan, kad se zavrsi ovaj mesec ne brojim vise.
Ruku na srce, nemam potrebu da brojim, samo, tako je zanimljivije
![]()
Moram podhitno na dijetu.
Sta li rade ostali iz nase novembarske klase?![]()
Gago, ima na "Ženama" dobra tema "Podrška za dijetu" - uključi se

Evo sada mi pricaju kolege, da su culi da planiraju (ko, kada i gde, ne zelim da znam) da naprave vakcinu protiv pusenja, sa malim procentom nikotina 

Ja sam ranije ostavljao cigarete po 30 dana i opet nastavio da pušim(pod ranije podrazumevam u vreme kada su duvanske industrije bile domaće)
U to vreme želja za duvanom je bila ogromna,dok sada nemam uopšte želju da zapalim cigaretu mada se ponekad pitam kako bi bilo kada bih opet povukao dim cigarete??
Naravno zamrzeo sam cigare iz dna duše i nadam se da nikada neću zapaliti.
Ja sam ranije ostavljao cigarete po 30 dana i opet nastavio da pušim(pod ranije podrazumevam u vreme kada su duvanske industrije bile domaće)
U to vreme želja za duvanom je bila ogromna,dok sada nemam uopšte želju da zapalim cigaretu mada se ponekad pitam kako bi bilo kada bih opet povukao dim cigarete??
Naravno zamrzeo sam cigare iz dna duše i nadam se da nikada neću zapaliti.
Samo da se javim
Dobra sam i (normalno), ne pusim, he, he
pARTisanka kako ide?
Danas mi je 28 dan, kad se zavrsi ovaj mesec ne brojim vise.
Ruku na srce, nemam potrebu da brojim, samo, tako je zanimljivije
![]()
Moram podhitno na dijetu.
Sta li rade ostali iz nase novembarske klase?![]()
ali se osecam skroz dobro!Cigarete mi padnu na pamet samo kad ih vidim! 11 dana..sad izbrojah
pozdrav svima

Ajd nek me neko od vas ubedi da prestanem da pusim
sto vise vremena provodim za kompom, ma kakvi za kompom
ma bilo sta da radim ja moram da zapalim,pomozite kako![]()
Ajd nek me neko od vas ubedi da prestanem da pusim
sto vise vremena provodim za kompom, ma kakvi za kompom
ma bilo sta da radim ja moram da zapalim,pomozite kako![]()

danas ..predvece.. tako los osecaj!!!Nekakvo stiskanje sa sopstevnim zivcima..znojenje dlanova..nekakva drhtavica..nesto se saplicem o sopstvene korake..Pripisah los trip odsustvu otrova..kupih neki zeljkasto-ljigavi preparat na bazi kantariona..nekakav fenserajski antidepresiv..Baci me u neku omamljenost..ni to mi ne donese spokojstvo..razmisljah par minuta kako bi cigareta verovatno resila stvar...prestravih se tom idejom..odbacih misao kako je i dosla..i napravih deci pizzu

i..prva traumadanas ..predvece.. tako los osecaj!!!Nekakvo stiskanje sa sopstevnim zivcima..znojenje dlanova..nekakva drhtavica..nesto se saplicem o sopstvene korake..Pripisah los trip odsustvu otrova..kupih neki zeljkasto-ljigavi preparat na bazi kantariona..nekakav fenserajski antidepresiv..Baci me u neku omamljenost..ni to mi ne donese spokojstvo..razmisljah par minuta kako bi cigareta verovatno resila stvar...prestravih se tom idejom..odbacih misao kako je i dosla..i napravih deci pizzu
Isprva s izvesnim naporom..ali sad sam ok...
Iliti se iza svega ovoga ravnodusno cereka taj kantarion..ili koja li je vec travKa
Ku noc..u Zoni bezDima![]()
BRAVO!!! Izdrzala si!

joj, moram se pridruziti vasoj sjajnoj pozitivnoj nepusackoj druzini! procitala sam par stranica, i moram priznati da sam bolje. vec dva puta sam ostavljala cigarete, poslednji put pre mesec dana, i jedem se sto nisam istrajala. a sada-pusim i psujem samu sebe! uzasna sam. resila sam da ponovim podvig. cestitam svima vama koji ste uspeli! sjajni ste!![]()

E, sad shto ne znam gde su mi te pare, to je sasvim druga pricha 
Cao drushtvo
Svratila ja posle puno, puno i mnogo vremena - doshla da se hvalim
Stiglo mi pismo od nekog kalkulatora shto sam popunila kad sam ostavila duvan (proshle godine u prolece) i ushtedela sam $1000 do sadaE, sad shto ne znam gde su mi te pare, to je sasvim druga pricha
![]()

Meni je verovatno ta sinoc bila prva..uzasan osecaj..da pusim..verovatno bih zbog takve tegobe posla kod dr..misleci da dobijam neki mozdani udari tsl(zbog takvih sam tripova najvise i odlucila da ne pushim)..ali..ovako..kao..normalna..zrela osoba..skontam o cemu se radi..izdignem se i i..prodje![]()
BRAVO!!! Izdrzala si!
![]()
Ja sam imala slicnu krizu (jednu od retkih ociglednih kriza) Nisam popila nista ali sam se setkala kao lav u kavezu, pokusavala nesto da otresenm sa ruku, Boga pitaj sta, sve u stilu : Grrrrr pojescu nekoga. Proslo je relativno brzo
Druga je bila "histericna"kriza , vikanje, plakanje i treskanje vratima![]()
I oba puta na posluSva sreca pa imam kolege pune razumevanja...
U svakom slucaju, super, jos malo pa nece biti kriza. Samo se drzi. Evo kod mene vec nema nista, kao da nikad nisam pusila![]()

i..prva traumadanas ..predvece.. tako los osecaj!!!Nekakvo stiskanje sa sopstevnim zivcima..znojenje dlanova..nekakva drhtavica..nesto se saplicem o sopstvene korake..Pripisah los trip odsustvu otrova..kupih neki zeljkasto-ljigavi preparat na bazi kantariona..nekakav fenserajski antidepresiv..Baci me u neku omamljenost..ni to mi ne donese spokojstvo..razmisljah par minuta kako bi cigareta verovatno resila stvar...prestravih se tom idejom..odbacih misao kako je i dosla..i napravih deci pizzu
Isprva s izvesnim naporom..ali sad sam ok...
Iliti se iza svega ovoga ravnodusno cereka taj kantarion..ili koja li je vec travKa
Ku noc..u Zoni bezDima![]()

Meni je verovatno ta sinoc bila prva..uzasan osecaj..da pusim..verovatno bih zbog takve tegobe posla kod dr..misleci da dobijam neki mozdani udari tsl(zbog takvih sam tripova najvise i odlucila da ne pushim)..ali..ovako..kao..normalna..zrela osoba..skontam o cemu se radi..izdignem se i i..prodje
gaga..hvala..srce si veeeliko![]()

Si dobro večeras? Nema novih kriza? Ovu prvu si lepo pregurala![]()
tacno neke krize tek pocinju..i veceras me je protreslo..onako perfidno:a..da ja zapalim jednu..?!jedna ko ni jedna..bla..bla..na poslu svako jutro, sharmantni kolega sa jos sarmantnijim Kent-om 
..cisto da vidim kako cu se osecati i kako izgleda svet koji nije siv i nije uvijen u pramenove dima...