pARTisanka
Obećava
- Poruka
- 53
ja danas nisam ni jednu!posle 20 god!
oce li mi ko cetitati?
oce li mi ko cetitati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oce li mi ko cetitati?![]()
ja nisam danas pusila . ne deluje nizdrživo..

Juce sam popusila nekoliko...Koliko sam ljuta na sebe!
Evo, sad hocu da izgorim! Zapalila bih 3 odjednom...![]()
oce li mi ko cetitati?![]()

..ali..nema..veze..super je ova podrska odavde!Bas pazljivo i slatko!Bravo lafe!zdravo dobri ljudi, davno me nije bilo pa rek'o da vam mahnem.![]()
zapravo, moram da priznam da sam bio poklekao u jednom trenutku :blush:
al' trajalo je samo 10 dana... od tada je proslo par meseci (jun je bio), ja naravno ne pusim : proudagain:
eh da.
hbt nema zayebancije... chim uzmes dim, pljugu (navodno jednu)- propada.
mislio sam kao nema to shanse meni... kad ono medjutim.
dakle, nemojte eksperimantisati i junaciti se
ae... pozzz veliki

gaga33, zelim ti da uspes...ali cim ti brojis koji ti je dan!?
Ja sa, evo, pacijent. Ja vise i ne uzivam u cigaretama, nit vidim kad zapalim, niti koliko sam popusila toga dana, one poruke ne citam..a kad cujem da je neko umro, pitam..jel pusio? Obicno kazu..nije! I to mene ohrabri!
Nego cujem da oni u Crnoj Reci rade sa zavisnicima!
Toplo bih se preporucila, cim nisam u stanju da to sama presecem !
A stidim se! Evo, i sad se stidim i...pusim!

Dobro jutro, narode nepušački!!!
Bravo za Gagu i Partizanku, samo tako nastavite!!!![]()

Nije lose. I ja sam bila jedna od tih koji gledaju a ne ucestvuju 
Gaga duso, samo sam se salila, eto vidis i na svoj racun.
Drago mi je da ustrajes....mislim da to svaki pojedinac moze..samo da u svojoj glavi prelomi.
Recimo moj muz i sin, jednostavno su rekli...ne pusim...a ja kao ne mogu! A mogu da zivim bez mnogo cega u zivotu!

), i svi cekaju da se NESTO desi (i kod kuce i na poslu), kao da posmatraju tempiranu bombu koja treba da eksplodira, a eksplozije nema...
i srecna sto sam se resila bede. Probaj, jako je lepo. Ako se resis, tu smo da pomognemo 
i podrzavam sve koji zele i trude se da ostave duvan. Kako zbog njih samih, tako i zbog nepusaca koji cesto trpe kao pasivni pusaci.
, a ja pogresno skapirah
.
posle 20 god pushenja..hvala, svejedno ;*malo je bzvz osecaj , kolege pushe na velikom odmoru..jos danas neka slava, pa kolaci i to)) ali, daleko od neizdrzviog..pride me i zub bolucka..i treci dan ciklusA , obimniji nego inace..hm..

I mi smo padaliTri dana samo citam poruke a ne smem da se javim.Prosto me je sramota od vas.Nikada nisam verovala da cu se stideti nekoga koga ne vidim.Imate toliko strpljenja, razumevanja za nas a mi vas izneverimo.Ja sam to uradila vama, sebi i mojim najdrazima.

)