Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo dobri ljudi, davno me nije bilo pa rek'o da vam mahnem. :)

zapravo, moram da priznam da sam bio poklekao u jednom trenutku :blush:
al' trajalo je samo 10 dana... od tada je proslo par meseci (jun je bio), ja naravno ne pusim : proudagain:

eh da.
hbt nema zayebancije... chim uzmes dim, pljugu (navodno jednu)- propada.
mislio sam kao nema to shanse meni... kad ono medjutim.
dakle, nemojte eksperimantisati i junaciti se :)

ae... pozzz veliki
Bravo lafe!:D Nista manje nismo ni ocekivali od tebe ;)

gaga33, zelim ti da uspes...ali cim ti brojis koji ti je dan!?
Ja sa, evo, pacijent. Ja vise i ne uzivam u cigaretama, nit vidim kad zapalim, niti koliko sam popusila toga dana, one poruke ne citam..a kad cujem da je neko umro, pitam..jel pusio? Obicno kazu..nije! I to mene ohrabri!
Nego cujem da oni u Crnoj Reci rade sa zavisnicima!
Toplo bih se preporucila, cim nisam u stanju da to sama presecem !
A stidim se! Evo, i sad se stidim i...pusim!

Pa naravno da brojim koji mi je dan :D. Ponosna sam na sebe, jer posle 18 godina intenzivnog pusenja, vise nemam potrebu da zapalim.

Ne brojim dane kao zatvorenik u celiji, :roll: nego kao srecan nepusac koji mora malo da se hvali :manikir:
:zcepanje:

A Crna Reka ti nije potrebna (daleko bilo).... :sad2:

Dobro jutro, narode nepušački!!!
Bravo za Gagu i Partizanku, samo tako nastavite!!!:klap::klap::klap:

Hvala, bokaruki :heart: :zag:

I hvala svima vama na forumu, mnogo ste mi pomogli da se uopste odlucim da prestanem da pusim :heart:

Vidim da ova tema ima preko 220 hiljada pregleda. :think: Nije lose. I ja sam bila jedna od tih koji gledaju a ne ucestvuju ;) He, he

Inace, zaboravih da kazem... 19. dan :cistinaocare:

Gaga duso, samo sam se salila, eto vidis i na svoj racun.
Drago mi je da ustrajes....mislim da to svaki pojedinac moze..samo da u svojoj glavi prelomi.
Recimo moj muz i sin, jednostavno su rekli...ne pusim...a ja kao ne mogu! A mogu da zivim bez mnogo cega u zivotu!

Ah, izvini, pogresno sam shvatila :rumenka:

Nema veze, dokle god citas sta mi pisemo znaci da ipak zelis da prestanes da pusis i to je samo pitanje vremena.

Znas, i ja sam mislila da ne mogu da zivim bez njih, da se odricem jedinog zadovoljstva koje imam, maltene se pomirila sa tim da cu pusiti do kraja zivota, i cak se psihicki pripremala da cu umreti pre vremena jer sam imala utisak da ako nastavim ovim tempom, necu doziveti pedesetu...I stalno sam se pitala, kako drugi mogu a ja ne? :sad2:

Trazeci odgovor, dosla sam do teme na ovom forumu, i zaglavila se ovde, dobra 3 meseca, citala, a nisam komentarisala :D.

A onda sam procitala knjigu Alana Kara "Lak nacin da prestanete da pusite", koju preporucivali ovde i gle cuda... ugasila sam cigaretu i nisam vise zapalila.
Kriza nema, bar ne nekih specijalnih, osim nekog neprijatnog osecaja s vremena na vreme, a koji jako brzo prodje...
Niko mi ne veruje da nemam jake krize (koje bi trebale da izgledaju ovako :dash:), i svi cekaju da se NESTO desi (i kod kuce i na poslu), kao da posmatraju tempiranu bombu koja treba da eksplodira, a eksplozije nema... :zcepanje:

A ja, nikad mirnija i opustenija, :lol: i srecna sto sam se resila bede. Probaj, jako je lepo. Ako se resis, tu smo da pomognemo :zag:

malo je bzvz osecaj , kolege pushe na velikom odmoru..jos danas neka slava, pa kolaci i to;))) ali, daleko od neizdrzviog..pride me i zub bolucka..i treci dan ciklusA , obimniji nego inace..hm..

Jeste bezveze osecaj, kao da nesto fali u celoj slici, ali proci ce.

A sto se tice obimnijeg ciklusa, to se desilo i meni. ;)
Nema nikotina da suzi krvne sudove.

Tri dana samo citam poruke a ne smem da se javim.Prosto me je sramota od vas.Nikada nisam verovala da cu se stideti nekoga koga ne vidim.Imate toliko strpljenja, razumevanja za nas a mi vas izneverimo.Ja sam to uradila vama, sebi i mojim najdrazima.
Sutra idem sa klincima na izlozbu dinosaurusa iz Patagonije.Valjda je to taj dan.
Mislila sam da je dobar datum i 15. novembar.To je 5 dana od rodjendana mog sina a 5 dana pre godisnjice mog braka.
Kao, lako se pamti, imam zasta da ga vezem.
Sada, dok ovo pisem, smejem se jer mi na pamet pada san smrti.Kako da ga izaberes i zasta da ga vezes?
Jednostavno, nisam nizasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sigurno mi nesto fali?
Uradicu ja to samo zato sto sam jako tvrdoglava.Vama sam se obratila, vi pokusavate da pomognete a ja krisom pusim.
Javicu se! Hvala!:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back