- Poruka
- 68.864
Meni je super sto se IT kapira kao nekakva gomila nevinih muskaraca u podrumu gde cvrkaju po tastaturi i smrdljaju okolo, jer nije privlacno vecini zena i samim time je predominantno muskarcima, a samim time je zapravo cisto radno okruzenje. Dodjes, radis, zezas se, ne smaras se u komunikaciji, nema one gadne atmosfere kada je izmesan kolektiv, pa taborenja, pa namestanja, pa ucmala atmosfera i komunikacija i td.
Poput sporta otprilike. Ko voli basket zna o cemu pricam.
Doduse skoro sam imao projekat za jednu nvo art fazon i komunikacija sa dizajnerkama (naravno sve zene). A gej medijator.
Majko rodjena. Jos kolega ne kapira mentalitet, ne mozes ti njima da preporucis, jer ce odbiti podsvesno kapirajuci da ih muvas mensplenovanjem.
Moras kontrapsihologiju i da pokazes emocionalno razumevanje i potvrdu.
I kao slucajno snimimo i audio dok gledamo projekat i komentarisemo. I u snimku potvrdjujemo: "da da, pa ovo mi izgleda skroz cool, tako artistinja voli da bude, ja nemam nista protiv ako se to njoj tako dopada" bla bla bla i ova se odusevi i naravno, sledeca iteracija: "e ipak, artistkinja bi htela tu vasu sugestiju.
Mi :" naravno, dodatna izmena ce vas kostati toliko i tolikou. "
Cedili smo im pare mesecima.
Poput sporta otprilike. Ko voli basket zna o cemu pricam.
Doduse skoro sam imao projekat za jednu nvo art fazon i komunikacija sa dizajnerkama (naravno sve zene). A gej medijator.
Majko rodjena. Jos kolega ne kapira mentalitet, ne mozes ti njima da preporucis, jer ce odbiti podsvesno kapirajuci da ih muvas mensplenovanjem.
Moras kontrapsihologiju i da pokazes emocionalno razumevanje i potvrdu.
I kao slucajno snimimo i audio dok gledamo projekat i komentarisemo. I u snimku potvrdjujemo: "da da, pa ovo mi izgleda skroz cool, tako artistinja voli da bude, ja nemam nista protiv ako se to njoj tako dopada" bla bla bla i ova se odusevi i naravno, sledeca iteracija: "e ipak, artistkinja bi htela tu vasu sugestiju.
Mi :" naravno, dodatna izmena ce vas kostati toliko i tolikou. "
Cedili smo im pare mesecima.