- Poruka
- 24.389
Nema za mene neprijatne tišine. Mrzim stalno brbljanje.
I neizmerno uživam kada sa nekim mogu da ćutim i da nam bude prijatno![]()
Ово ми се ђаСви!
#******и
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema za mene neprijatne tišine. Mrzim stalno brbljanje.
I neizmerno uživam kada sa nekim mogu da ćutim i da nam bude prijatno![]()
to je valjda faza dva.
sigurnmo na prvom sastanku ne uzivas u tisini i da ti je to prijatno
Ne znam šta hoćeš da kažeš timeno sedite u kaficu i cutite..zveras okolo?
posle 5 minuta poznavanja si ga upila i lepo ti je sa njim dok cutite.
staviš joj q u usta da glgoće haha
to jeste najbolja metoda kako ućutati gospođicu hahaha
Ne znam šta hoćeš da kažeš time
Neposredna sam i direktna. Kad se nađu dvoje takvih odmah se sve vidi.
Najbrže kapiranje koje mi se desilo je bilo ovako. čim smo se videli, prilazeći kafiću sa različitih strana, svideli smo se, smeškali se, kad smo seli odmah smo počeli ruke da približavamo.. osmeh na licu, pristupačnost, posle 10 min uhvatio me za ruku i otišli van. A kuckali se pre toga samo par sati tog istog dana.
Kad neko prija - prija, kad ne prija sve silom bude posle. Vreme tu ne menja opšti utisak. A još, vremenom se navikneš i na nekog ko ne odgovara.
To je start. Posle dolazi da li ljudi odgovaraju. Ali prvi neverbalni kontakt je ključan.
Dobro, desilo se da neko bude uzdržaniji nego što treba jer me ne pročita, ali onda mu ja sednem u krilo pa pročita![]()
Да ли сте били у ситуацији да на неком "дејту" настане непријатна тишина и како се носите са тим из мушког, а како из женског угла ?
О рупи на првом састанку?....боооже БарбараNisam pričalica i na prvom sastanku ne volim teške i intimne teme...ono kad krene neko da te ispituje od do, ja to nikad ne radim pa ne volim ni da pričam o sebi kad neko tako na silu insistira..radije ćaskam o rupi u zidu ili o ptici na grani..![]()