Непријатна тишина

Vidim grešku u tome što to doživljavate kao nešto negativno...

ta tišina ne mora nikad biti neprijatna.. sve zavisi kako je vi percipirate.

Ako je tišina tipa dosadni smo jedno drugom to je super, bar znaš da ste dosadni. Jer da niste ja prvi put kad upoznam nekoga ko mi odgovara pričamo više sati.. toliko ima tema. Jednom se svađam oko politike, sledeći put oko teorija zavere :rotf:, naredni put sam umorna i vidim da mi ta osoba ne prija kad sam umorna. opet naredni, davi davi davi nekim glupostima bež od daveža... to sve nije neprijatno već super da znaš !

Vidim grešku u tome što to doživljavate kao nešto negativno...

ta tišina ne mora nikad biti neprijatna.. sve zavisi kako je vi percipirate.

Ako je tišina tipa dosadni smo jedno drugom to je super, bar znaš da ste dosadni. Jer da niste ja prvi put kad upoznam nekoga ko mi odgovara pričamo više sati.. toliko ima tema. Jednom se svađam oko politike, sledeći put oko teorija zavere :rotf:, naredni put sam umorna i vidim da mi ta osoba ne prija kad sam umorna. opet naredni, davi davi davi nekim glupostima bež od daveža... to sve nije neprijatno već super da znaš !
Taj kao da je neki moj rođak!

Utisak si TI, čak i to što je neko nervozan meni znači da ne odgovaramo čim je nervozan pored mene. Znači da oseća da nešto nije ok. Ljudi ne treba da se sile da budu sa nekim ko im ne prija, u tome je poenta, da gledate da li vam je prijatno a ne da imate tremu da li ste dovoljno zanimljivi. Ovo drugo je i smor i greška.
Kada su mi prilazile devojke mozda sam se slično osećao ali kada sam ja inicijator i baš mi se vizuelno svidi...postojala je uvek doza treme iz želje da se ostavi pozitivan utisak

Izvini što ću ovo napisati, ali to može biti samo problem osobama sa niskim samopouzdanjem. Dakle, što bi meni smetalo ako kad prvi put upoznam nekoga mi ćutimo? Nije me briga uopšte. ako je prijatno ćaskaćemo, ako nemamo dodirnih tačaka što bi izigravala budalu i pričala gluposti.

Osim toga, izuzetno cenim kad vidim da neko ume da ćuti i da ne priča te poštapalice i gluposti samo da ne bi bila tišina. Tako se odvaja nizak od višeg IQa takođe. Na kraju, to su ljudi koje ja tražim. I ako nam je bezveze tako, onda i treba lepo da se raziđemo i gotovo.

Inače, vidim KAKO neko ćuti... Ako ćuti inteligentno to je coool :ok: 🍀
Мислим да је овакав став по том питању изузетно редак код жена

Да ли сте били у ситуацији да на неком "дејту" настане непријатна тишина и како се носите са тим из мушког, а како из женског угла ?
Pa nista, nekad sretnes tako nekoga ko ocekuje da ti vodis ceo razgovor, kazes lepo: da prekinem ovu neprijatnu tisinu, drago mi je da smo caskali, treba da idem dalje, sve najlepse.

E, to je pravi recept da progovori. Ako i tada zašuti, onda stvarno treba žurno napustiti sastanak, a takve situacije su rijetke.
Moze da progovori i bolje da kaze nesto impaktno. A ako ne, da, stvarno to mislim.
Mada pazi, to je i do senzibiliteta. Znaci ako ti ne smeta da je stidljiva, jer moze biti i to, onda ok.
Samo mene to smara. Imas bezobraznih i primitivnih zena koja ce ti reci na pitanje: jesi li stidljiva osoba? sa ahham. Folirace, prosto ocekuje da se ti saplices od reci i zabavljas je pricama kroz to izmedju redova : ti se potrudi.

Imam druga i drugaricu koji su ćutolozi. Ali ćutolozi u pravom smislu te reči. Ona se smeška i ćuti. On je nadrndan i ćuti. Upoznala sam ih u nadi da ću ih spojiti ali jok - ni jednom ni drugom ne odgovara što je ovaj drugi ćutolog. :kiki:

....какав бед мачмејкинг

Он је нандрдноје јер шта год чујемисли да слуша нешто стално што мисли да не треба нити му ј екорисно ...

а она се смешка јер стално очекује да јој неко причанешто лепо ...

Где ти паде на памет да су компатибилни ?!

Moze da progovori i bolje da kaze nesto impaktno. A ako ne, da, stvarno to mislim.
Mada pazi, to je i do senzibiliteta. Znaci ako ti ne smeta da je stidljiva, jer moze biti i to, onda ok.
Samo mene to smara. Imas bezobraznih i primitivnih zena koja ce ti reci na pitanje: jesi li stidljiva osoba? sa ahham. Folirace, prosto ocekuje da se ti saplices od reci i zabavljas je pricama kroz to izmedju redova : ti se potrudi.
Govor tijela. Ne može ona tek tako da se predstavi kao stidljiva.
Prvo pogledaš kako je obučena, da li se prijatno osjeća u ambijentu, gleda li okolo, koliko joj je glava podignuta, priča li ili se smije glasno....imaš more signala, a kakav je prijemnik ovisi o tebi.

Back