Да ли сте били у ситуацији да на неком "дејту" настане непријатна тишина и како се носите са тим из мушког, а како из женског угла ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neprijatna u smislu da nemamo o čemu da razgovaramo ili iz razloga da je neko rekao nešto neprimereno pa su/smo oboje ostali bez reči?Да ли сте били у ситуацији да на неком "дејту" настане непријатна тишина и како се носите са тим из мушког, а како из женског угла ?
То прво или кад је неко баш ћутљив па изазове ту ситуацију.Neprijatna u smislu da nemamo o čemu da razgovaramo ili iz razloga da je neko rekao nešto neprimereno pa su/smo oboje ostali bez reči?
Да ли сте били у ситуацији да на неком "дејту" настане непријатна тишина и како се носите са тим из мушког, а како из женског угла ?
Претпостављам да се ту ипак од мушкарца очекује да буде тај који ће да покрене причу или макар обоје подједнако. Мада је тај спој врв осуђен на пропаст кад схватите да немате заједничке теме и да ни о чему не може да развезете разговор да оде у неку дубинуUh, to je baš nekako nezgodno, a i dobar znak da tu nema neke buduće priče tj. ponovnog dejta.
Jedno je ćutati zajedno, u nekim momentima, tišina može da bude i prijatna. Postoji i ona fraza "lepo je kada ćutimo zajedno" ali kada se ćuti jer nema tema i neko nema šta da kaže, to je već nešto drugo.
Više sam za ovu drugu opciju - podjednako. Nije ni muškarčev zadatak da glumi zabavljača.Претпостављам да се ту ипак од мушкарца очекује да буде тај који ће да покрене причу или макар обоје подједнако. Мада је тај спој врв осуђен на пропаст кад схватите да немате заједничке теме и да ни о чему не може да развезете разговор да оде у неку дубину
Pa to je druga vrsta tišine. One lepe tišine, kada ćutiš sa nekim i kada u toj tišini i vreme može da stane.Nema za mene neprijatne tišine. Mrzim stalno brbljanje.
I neizmerno uživam kada sa nekim mogu da ćutim i da nam bude prijatno![]()
Daaa, to dolazi kasnije...
ali prvi momenti znaju biti kritični...dal će veza na ovu ili onu stranu...
naravno. u principi,kada prestane da prica,nije potpuna tisina..... vec ono prijatno,nezno,tiho..... "glgglgglg...."
imasIzvini što ću ovo napisati, ali to može biti samo problem osobama sa niskim samopouzdanjem. Dakle, što bi meni smetalo ako kad prvi put upoznam nekoga mi ćutimo? Nije me briga uopšte. ako je prijatno ćaskaćemo, ako nemamo dodirnih tačaka što bi izigravala budalu i pričala gluposti.
Osim toga, izuzetno cenim kad vidim da neko ume da ćuti i da ne priča te poštapalice i gluposti samo da ne bi bila tišina. Tako se odvaja nizak od višeg IQa takođe. Na kraju, to su ljudi koje ja tražim. I ako nam je bezveze tako, onda i treba lepo da se raziđemo i gotovo.
Inače, vidim KAKO neko ćuti... Ako ćuti inteligentno to je coool![]()
![]()
pa realno....obostrana korist....staviš joj q u usta da glgoće haha
to jeste najbolja metoda kako ućutati gospođicu hahaha
To je zato što sigurno do dan danas nije progovorila.Baš to mi se desilo na prvom dejtu sa jednom devojkom koja mi se svidela na prvi pogled...
Kad sam ispričao neke "svoje priče" nastala je ta dosadna tišina...ona jako slabo učestvovala u razgovoru...
Pomislio sam....izaćiću s njom jos par puta...ako bude ovako isto....kraj...
Evo nas ...18god ljubavi i strasti...
@Paula
Pa dobro...možda iz žensko ugla... i to srele ženske osobe Muskarcima ili bar meni je bilo jako bitno da taj prvi utisak ostavim pozitivan...pogotovu kod devojke koja mi jako privuče pažnju