Da se primetiti da iz vashih postova izbija nevidjena perverzija haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nikad nece naci decka. :|
Uh,to je neprijatna situacija,u tom trenutku ti se i piski ide ti se da kaqkis,i da kasljes i da pijes vode....ODVRTNOOOOOOOOOOOOO
Da li ste se nasli u sledecoj situaciji: vasa najbolja drugarica koja spava u drugom krevetu odmah pored vaseg upraznjava sex sa zajednickim najboljim drugom, u mraku, sa veoma izrazenim emocijama tj. uzvicima.Kakav osecaj bi ste imali?
P.S.Ne bi im se pridruzila!!!ops:
Da li ste se nasli u sledecoj situaciji: vasa najbolja drugarica koja spava u drugom krevetu odmah pored vaseg upraznjava sex sa zajednickim najboljim drugom, u mraku, sa veoma izrazenim emocijama tj. uzvicima.Kakav osecaj bi ste imali?
P.S.Ne bi im se pridruzila!!!ops:
Nije bio nas zajednicki drug, ali nasla sam se, nekoliko puta i nisam mogla da verujem. Doduse, svi smo bili pod uticajem pas-a. : )
Sta je bre ovo? :| Spojena tema? Hehe, dadoh isti odgovor...Uuuh, imala sam takvih situacija, ali kao sto davno rekoh, bili smo svi pod uticajem PAS-a... : )
I uvek sam se zgrazavala, a uvek je to bila jedna ista devojka...![]()
Mene nisu zvali da se pridruzim, samo mi nisu dali da odem iz prostorije (soba u studentskom domu), kao "gde ces ti, u redu je, samo ostani", a isti taj par je to ponovio i sa nekolicinom ljudi koje poznajem (svi smo isto reagovali, krenuli da izadjemo i bili zamoljeni da ostanemo u sobi), srecom nije dugo trajalo. Nismo posle ni komentarisali nesto narocito, mada je ovo idealan slucaj za kafanske price, valjda nas je bio blam sto smo bili "saucesnici", pa smo se svi pravili ludi...To dvoje su se palili na publiku, treba i to razumeti, dobro da nisu trazili navijanje i bodrenje, dovoljno im je bilo i jedva primetno prisustvo trece osobe (cutis kao popisan i razmisljas sta te je snaslo, dok oni "rade radnju"). Ljudi su se i svadjali sa njima, damo im par sati da to prodje bez publike, ali ne, oni sacekaju nekog od nas i po starom...Desilo mi se nekoliko puta da ljudi imaju odnos u istoj prostoriji u kojoj sam... Jeste, zvali su me da im se pridruzim, ali zaista me nije nimalo privlacila ta ideja...