Neprijatna situacija pogresno shvaćena

Sapica mala

Primećen član
Poruka
606
Da li ste imali situaciju da u trgovini,posebno žene sa bebama i kolicima zaborave nesto u korpi(od kolica) stosu uzele i na kasi nisu izvadile,NE da bi ukrale nego jednostavno zaborave?

Mojoj rodici se desilo pre par dana sledeće:ode u Deichmann da uzme čizme detetu i ugleda patike za muža koje je htela da mu uzme za rodjendan ali nije bilo online na stanju nego u trg samo,e sad posto nije bilo broja ona ponese patike staviti u korpu dabi pitala imajuli broj veći na kasi gužva ona ode u dečiji odel dokje sa malenom isprobala par pari čizmica total zaboravi patike ispod daje stavila dodje na kasu plati uredno i van,(problem) nastaje kadse se malena zadreči toliko da kadje ona izašla uopšte nije registrovala daje pisno alarm nije čula od vriske ona je otišla par koraka i dabi smirila malenu kad se okrenula žena trači za njom,pitajući gde joj račun ova u šoku tek tad skonta staje,e sad problem je što žena njoj kaze da je ona ukrala patike ova žena haos izvinjava se objašnjava,moli,ali prodavačica jednostavno joj napise prijavu za kradju.Dali imate iskustva i dali ako radite u trg vaše desilo kao predavač slično.

Xaxa kako prodavacica moze na napise prijavu
Otera je u rac i gadja patikama
Murija nece ni da dolazi za nesto do 15 000 valjda,svak dan se desava,posao kasirki je da gleda sta prolazi nije stavila u jaknu
do 5.000
jedan ček

a dešava se to da ljudi ne zaborave da uzmu šta im se svidja al zaborave da plate

po zakonu (proveri u policiji) trgovac može da fizički spreči "zaboravnu mušteriju" koja kad bi videla svoju "grešku" kod kuće ne bi baš "imala vremena" da se vrati i uz izvinjenje plati....
... da je prodavačica naplatila i papuče koje ova nije uzela o itekako bi i taxi uzela da joj se "napije krvi lopovske"

Kod nas u MAXI-ju je lako - plaćate tudje lopovluke kroz nivelisane cene a po utvrdjivanju stanja na rafu u odnosu na prihod pa probajte da se dogovorite medju sobom ako možete...

Ja mogu sa tri četvrtine njih da izadjem na kraj bez problema ali moram da priznam da nemam neke veće šanse protiv sportista u zenitu snage jer me iebe krštenica.

Sećam se, 7:30, ušli ranoranioci ali u 7:35 utrčao u trenerci sa peškirćetom oko vrata jedan džoger, odžogirao do rafa sa proteinskim sojinim napitkom i izdžogirai iz radnje pored mušterija na kasi ne menjajući brzinu prateći pedometar krajičkom oka...

Ja za njim: "komšija, kad budete pri lovi svratite da regulišemo, srećne vam sportske aktivnosti dotle"
Lik ledjima al otpozdravio u džogingu desnom rukom
Nisam siguran dal je "izvadio" srednji prst :lol:

Pitaju mušterije: "jel si ga stigao, znaš koji je?"
Kažem: "Ma opušteno sad ćemo Knjaz Miloš 5 dinara gore kao i Grand kafu, plaćate za tudje ćerke i sinove kojima se ne isplati da rade za ovu platu"

Znate, momak naš lik, vidi gužva na kasama proba na one samouslužne i tamo rasulo...
Čekao on čekao i plaća jednu limenkicu Pepsija pored njega studentkinja drži 0.5 flašicu Rose da plati...
"Pobogu pa što ne izadjete sa time ko svi mnogo pametni da ne kažem popijete dok razgledate rafove pa ćušnete?"
Momak se okrenu i kaže: "Imam obraza" a curica "Bože sačuvaj"
Kažem ja njima: evo razglasite po kraju - za poštene mušterije sladoled na štapiću gratis, ja plaćam
a kao vi bi odbili Macho bela čokolada?
:hvala:

do 5.000
jedan ček

a dešava se to da ljudi ne zaborave da uzmu šta im se svidja al zaborave da plate

po zakonu (proveri u policiji) trgovac može da fizički spreči "zaboravnu mušteriju" koja kad bi videla svoju "grešku" kod kuće ne bi baš "imala vremena" da se vrati i uz izvinjenje plati....
... da je prodavačica naplatila i papuče koje ova nije uzela o itekako bi i taxi uzela da joj se "napije krvi lopovske"

Kod nas u MAXI-ju je lako - plaćate tudje lopovluke kroz nivelisane cene a po utvrdjivanju stanja na rafu u odnosu na prihod pa probajte da se dogovorite medju sobom ako možete...

Ma samo vi pazarite, imamo lepe pčelice...
neće MAXI propasti za jednu guaranu, kaže 10.000 njih proračunatih :lol:
Ja danas na Maksiju, poluprazno jer kisa, i cekam onde na kasi da se dve gospodjice koje rade tu lepo ispricaju.

Spakujem sve u kesu, a ova na kasi i dalje prica sa koleginicom, ne govori mi ni cenu, niti mi daje racun; i cekam tako jos minut da se lepo sve ispricaju.

A sada kada ispricam ovu pricu, forumasica Lule ce da me napadne da ja blatim vredne kasirke.

Profesionalci prvo nabave "uverenja" psihijatara da su kleptomani
Tako muž inspektor čeka suprugu tužioca sa otvorenim gepekom
Gospodja je platila deo ali smo je pratili za deo zavučen u tašnu
Suprug inspektor vadi novčanik: "ma nema problemaaa, imamooo miii paaaraaa, žena je lečeni kleptoman nemojte zameriti"
"Verujem da ste lepo aranžirali trosoban stan" - reče mu šef
"Nemojte ste bezobrazni, mogu ja i drzugačije da razgovaram" (kur moj, napad na radnom mestu bato)
"Ma i ja imam uverenje od psihijatra, nalupam nekog a sutra se ne sećam" :lol:

Ja danas na Maksiju, poluprazno jer kisa, i cekam onde na kasi da se dve gospodjice koje rade tu lepo ispricaju.

Spakujem sve u kesu, a ova na kasi i dalje prica sa koleginicom, ne govori mi ni cenu, niti mi daje racun; i cekam tako jos minut da se lepo sve ispricaju.

A sada kada ispricam ovu pricu, forumasica Lule ce da me napadne da ja blatim vredne kasirke.
I blatiš
Kamo sreće da su samo za kasom kao nekada jer su materijalno odgovorne za sadržaj
Kasirke i delikates bi trebalo da imaju beneficirani radni staž šta preživljavaju

Ti bi da ti neko titra kao da si u hotelu, a?
E pa za hotel se plati unapred pa ti opet ne titraju...
A u MAXI možeš tako da ometaš zaposlenog 45 minuta i da ništa ne kupiš...

Nego, kome mi da se žalimo dok telefonirate dok kupujete?

I blatiš
Kamo sreće da su samo za kasom kao nekada jer su materijalno odgovorne za sadržaj
Kasirke i delikates bi trebalo da imaju beneficirani radni staž šta preživljavaju

Ti bi da ti neko titra kao da si u hotelu, a?
E pa za hotel se plati unapred pa ti opet ne titraju...
A u MAXI možeš tako da ometaš zaposlenog 45 minuta i da ništa ne kupiš...

Nego, kome mi da se žalimo dok telefonirate dok kupujete?

Pa kako ove u Lidlu mogu, a sve ostale kasirke po Srbiji ne mogu da ne pricaju o tome koje patike treba da kupi za dete? :dontunderstand:

Back