Neprijatna iskustva običnih ljudi sa Džej Lo: U filmovima slatka, a u stvarnosti AŽDAJA zbog koje se plače i gubi posao

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.417
Latino diva Dženifer Lopez često pominje da je obična devojka koja je iz siromaštva u Bronksu došla do glamuroznog života i insistira na tome da je i dalje "Dženi iz bloka", kako to kaže njena omiljena pesma, ali mnogi koji su imali priliku da je sretnu tvrde da nije zaista tako.

Zapravo, Džej Lo često optužuju da je odsečena od realnosti i da loše tretira svoje zaposlene i obične ljude koje sreće i da ih dovodi u vrlo neprijatne situacije svojim zahtevima, odbijanjem da ih gleda u oči dok joj se obraćaju itd.

1716141699110.png

ceo članak ovde - GLOSSY
 
Poslednja izmena:
Kada je 2012. posetila Srbiju, pevačica i glumica navodno je imala podužu rajder listu, koja je uključivala potpuno belu svlačionicu u Beogradskoj areni – od cveća, preko cveća, do nemaštaja, kakvo voće i slatkiše očekuje, isključivo Evijan vodu sobne temperature, televizore u svakoj prostoriji u kojoj se nađe...
 
Pre dve godine, tiktokerka Kejla pričala je da je njen otac svojevremeno radio za kompaniju koju Dženifer Lopez često angažuje kada joj treba vozač, a Kejlin tata je odbio da je vozi nakon što je od kolega čuo mnogo priča o lošoj naravi holivudske zvezda.

Ova korisnica TikToka tvrdi da Džej Lo ne dozvoljava vozačima da je pogledaju ili komuniciraju s njom, a čak i ako joj se učini da je neko posmatra u retrovizoru može da nagrabusi. Uz to, navodno ima i pravilo da njen prtljag ne sme da dodirne zemlju ni u jednoj prilici.

1716141802267.png
 
Druga tiktokerka pre izvesnog vremena je pričala u snimku, koji je u međuvremenu izbrisan, da je kao konobarica služila Dženifer Lopez i Bena Afleka i da su oni poznati po tome što ne daju napojnice.

Još jedna žena je to potvrdila i ispričala da je jednom prilikom za stolom za pokerom dobila izuzetno velikodušnu napojnicu od Afleka, koji važi za škrticu među poznatima, a čim je Dženifer shvatila šta se dešava – navodno je ščepala novac. Glumac je, opet navodno, bio toliko užasnut ponašanjem latino dive da je sutadan poslao konobarici buket cveća i napojnicu od 25.000 dolara.
 
Jedna stjuardesa pričala je za magazin Star kako Džej Lo ne komunicira s ljudima izvan svog užeg kruga.

Rekla sam samo: "Šta biste da popijete?", ali Dženifer je odbila da primeti da sam tu. Okrenula je glavu i rekla svom ličnom asistentu: "Molim te, reci joj da bih volela dijetalnu kolu ili nešto slično" – prisetila se radnica kompanije United Airlines. – Nije htela ni da me pogleda. Rastužila sam se, deluje tako ljubazno u filmovima.
 
Latino zvezda navodno tera dadilje svojih blizanaca Eme i Maksa da rade previše za jednu platu.

Dženifer očekuje da jedna dadilje brine o oboje, da radi po 16 sati, sedam dana nedeljno – rekao je izvor blizak pevačici za National Enquirer.

Navodno je zato ona stalno u potrazi za dadiljom, koje se ne zadržavaju dugo u domu Lopezove.
 
Džulija Veng, korisnica mreže TikTok, ispričala je svojevremeno da je upoznala devojku koja je bila prateći vokal Džej Lo na koncertu u Las Vegasu i da joj je ona ispričala da je pevačica bila "zločesta prema pevačicama".

Ako ste lepi ili latina, to je kraj. Ona vas mrzi – tvrdi Vengova, koja kaže i da je Dženifer odbila da pogleda bilo koju od devojaka koje su joj pevale prateće vokale i posle nekoliko sati probe, a povremeno je prevrtala očima ili im se podsmevala.
 
Tvrdi i da se ponašanje pevačice promeni čim neki muškarac uđe u prostoriju i da sve žene tretira loše jer ih doživljava kao konkurenciju.

Izvesna Emili Votford svojevremeno je ispričala da je radila u areni u kojoj je Džej Lo nastupala, kada je portir, iako je pretvodno upozoren, pogledao Dženifer u oči. Navodno je zvezda odmah počela da viče na drugog člana osoblja, a momak koji ju je pogledao je otpušten.

1716141965599.png

( GLOSSY, T.S.R. )
 
Ne odgovaram na islednička pitanja, žao mi je
🤷‍♀️
Čak i kad osetim intonaciju
Googlao "islednički", uvijek je dobro naučiti novu riječ.

U vezi boldanog... njušim da si lingvistkinja... znaš i sama tko si i što si, samo te sram priznati da si se pokunjena vratila.
Ono što mi nije jasno je - zašto si se u startu skrivala?
Slobodno si mogla napisati da si nonaligned, koga briga?
 

Back
Top