Neprihvatljivi izvori

Na Politici piše ovo:

Prenošenje aktuelne vesti iz medija uz sledeća pravila:
  • Vest koja se komentariše može da bude isključivo sa sledećih internet sajtova:
    • medija registrovanih u Srbiji; registar je dostupan na sajtu Agencije za privredne registre
    • medijа koji se nalaze u ponudi dva najveća kablovska operatera u Srbiji: SBB i MTS
    • javnih servisa stranih zemalja, npr. BBC, RT, Al Džazira, HRT
    • svetski poznatih medija, npr. CNN, Sputnik
  • Izvor vesti ne može da bude sajt koji nije sa gornje liste, kao ni blog, ni društvene mreže (Fejsbuk, Tviter, Jutjub i sl.)
https://forum.krstarica.com/threads/vazno-pravilnik-foruma-politika.781514/

Vidim da je zatvorena tema za pisanje, a izvor je Conoplja News koja je prenela članak iz Politike.
Ništa nije uvredljivo, ništa nije neistinito, ništa nije ratnohuškačni orijentisano, pa stoga molim moderatore da se malo uzdrže od zatvaranja tema koje su po merilima nekih korisnika, kvalitetne i interesantne.

Ne možemo praviti izuzetke od pravila jer onda će se ljudi žaliti što se njima zatvara tema a nekim drugima ne. Pravilnik je jasan što se tiče Politike i još nekoliko podforuma. Inače nije mi čudno kada vidim nove članove da na pogrešan način otvaraju teme ali sve više vidjam članove koji su odavno na forumu a ne čitaju pravilnik i to mi nikada neće biti jasno.

Ne možemo praviti izuzetke od pravila jer onda će se ljudi žaliti što se njima zatvara tema a nekim drugima ne. Pravilnik je jasan što se tiče Politike i još nekoliko podforuma. Inače nije mi čudno kada vidim nove članove da na pogrešan način otvaraju teme ali sve više vidjam članove koji su odavno na forumu a ne čitaju pravilnik i to mi nikada neće biti jasno.
Ja ne umem da proverim izvor..Nije mi bila namera da nešto loše učinim.
Nikad nisam. Ali rekoh ne umem da proverim izvor.Pravilnik sam pročitala!

I ja se čudim moderatoriama koji ne umeju da provere izvore.
https://www.politika.rs/scc/clanak/299445/Solzenjicin-S-Ukrajinom-stvari-ce-biti-izuzetno-bolne

Novinska kuća "Politika" je objavila članak, a moderator takav izvor ne priznaje, no bitno je šta priznaje "Daily News".

Vidim da je zatvorena tema za pisanje, a izvor je Conoplja News koja je prenela članak iz Politike.
Ništa nije uvredljivo, ništa nije neistinito, ništa nije ratnohuškačni orijentisano, pa stoga molim moderatore da se malo uzdrže od zatvaranja tema koje su po merilima nekih korisnika, kvalitetne i interesantne.
pa stavi onda clanak iz politike

Back