Neprevaziđena lepota elegancije...

Мени се јако свиђа стил Ане Станић. Баш се лепо облачи и невероватно је згодна жена.

https://instagram.com/ana1stanic?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==

Ana je bas super, uvek se lepo nosila.
Valjda se zabavljala davno sa nekim momkom iz Pariza, lokalcem, i stvarno je stil ispolirala od nekadasnje estetike Mobi Dika.

Meni je i privlacna, nije klasicna lutkica.

Za Lizu Bonet vec ne razumem ali prihvatam, sto ja moram sve da razumem. Istini za volju, zena mi nije poznata, mislim da je nigde nisam gledala. Cerku jesam i nisam odusevljena. Lenija jesam i nisam odusevljena. Momoa nije moj tip pa mi cela ta porodica nekako nije simpaticna.

Leni mi je od svih njih najpoznatiji jer volim gitaru i sve kao dizajnirano i evo, stize talenat...i solidan je on ali, nekako mnogo se od njega vise ocekivalo. Mnogo su ga najavljivali a nista na kraju ne bese. Pa sam ih sve redom strpala sa njim u istu grupu.
 
Допало ми се због музике, да будем искрена. На страну вешта манипулација бисерном огрлицом.

Da, jedno od mojih omiljenih dela, Sostakovic drugi valcer.

I ona izgleda kao iz proslih vremena. Zalicila mi je, znam i na koga...isto vrlo elegantna, verovatno najelegantnije izvodjenje Secerne vile i to je to lice negde.

 
Kakav komad, jos providna haljinica...godinama mi se svidja pjesma/spot.

Danas naleceh na ovo i pomislih: uzeo bih ovu prvu da se ne razmisljam previse. :D

Da ... Spot i pesma su savršenstvo, a i ova žena, stil, hod...
Lepe su neke haljine i devojke svakako, svaka na svoj način, ali mislim da se ne mogu porediti sa ovom iz spota. Oduševljena sam i haljinom i mantilom, štiklama još ova pesma, ma pun pogodak
 

Back
Top