Rešeno Nepravilnosti oko facebook naloga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Moj prijatelj nije siguran da li je neko uspešno "hakovao" njegov facebook nalog ili prosto dolazi do nekih grešaka od strane facebook-a. Vidite, dešava se da on spava, ja pogledam, kad ono, on je online na fb. Ja mu pišem, ništa. I tako je online 3-4 sata. Onda se probudi i kaže nisam to bio ja.

Onda menja lozinku, stavlja duplu zaštitu i opet se nastavlja neobično ponašanje. Proverava sa kojih je uređaja bio online i pronalazi upravo svoj telefon. Međutim lokacija ne odgovara, IP ne odgovara. Vreme kada je bio online ne odgovara.

Koliko god puta menjao lozinku, izlogovao se sa svih uređaja, ništa ne pomaže, opet se pojavljuju logovanja sa više različitih mesta (van njegovog grada - neki drugi grad). Šta može biti problem ovde?

Фејсбук је блокирао налог генералног директора Роскосмоса Дмитрија Рогозина, након његовог коментара на објаву бившег америчког амбасадора у Русији Мајка Макфола.
„Мој налог је блокиран на 24 часа, јер мој пост, наводно, крши правила заједнице. Саму објаву су сакрили. Ето вам „слободе говора“ на амерички начин“, рекао је Спутњику шеф „Роскосмоса“.
Раније је Макфол на твитеру критиковао демократију и либерализам у Русији.
Рогозин је одговорио на ове критике на својој страници на фејсбуку.
„Раније су англосаксонци желели да нас претворе у банана-државу, називали нас „бензинском пумпом“, а сада нам предлажу име свог љубимца и агента. Да ти кажем Мајкл, као амбасадор амбасадору, ви, господо Американци, скроз сте обезобразили. Не понашајте се као учитељи“, написао је Рогозин, додавши да ће сама решавати своје унутрашње ствари.
Након овог поста, Рогозинов налог је био блокиран.

Илузионисто, тек сад видех да си ми баш ти рбисао 3 коментара. Па како подржаваш ово што цитирах , а обриса ми чак 3 поруке у којима преносих вести о братији која има наше лозинке и вршбља нам чак и по приватним порукама? Гарант је неко од тих их плаћеника мало чачкао по профилу твог пријазрља.
Али нека, не дај да ико каже реч за тог видова. А овамо се ишчуђавај шта ти раде твом пријатељу.
Vidov: Krajnje je vrijeme za razgovor o regulaciji govora na društvenim mrežama
Укинут је Фб профил рецимо Драгославу Бокану. Србује човек, и треба га забранити.
Овај форум је дакле, постао инструмент цензуре дип стејта.
Свака част, медијска слобда на врхунцу.

Илузионисто, тек сад видех да си ми баш ти рбисао 3 коментара. Па како подржаваш ово што цитирах , а обриса ми чак 3 поруке у којима преносих вести о братији која има наше лозинке и вршбља нам чак и по приватним порукама? Гарант је неко од тих их плаћеника мало чачкао по профилу твог пријазрља.
Али нека, не дај да ико каже реч за тог видова. А овамо се ишчуђавај шта ти раде твом пријатељу.
Vidov: Krajnje je vrijeme za razgovor o regulaciji govora na društvenim mrežama
Укинут је Фб профил рецимо Драгославу Бокану. Србује човек, и треба га забранити.
Овај форум је дакле, постао инструмент цензуре дип стејта.
Свака част, медијска слобда на врхунцу.
Zato što govoriš o politici, a to nije ono što je traženo u temi. Traži se pomoć iz prvog posta. Da si se držao toga, ništa se ne bi brisalo. Ali kako vidim da nema kraja ovome - ključ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back