Nepravda u svakom pogledu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto musko mora ozeniti trudnu curu??? Pa nisu oni bili non stop 24 sata zajedno pa da bude siguran da je dete njegovo i ne samo to, nije on trudan nego ona, a ako joj se to desilo znaci ili je glupa ili je to namerno napravila nekim ciljem, i zasto bi si decko unistio zivot zbog budale???

Za moj pojam to je totalna nepravda. Svaka koja ima imalo postenja i pravednosti u sebi, bi trebala bar u tim stvarima reci sta joj je cilj, a ne unistavati sebi njemu i jos jednoj novoj osobi zivot.

Bas smo nesto analizirali kako je mnogo vise onih koji se zene samo kad je ona trudna.... Valjda vise niko nije lud da se zeni ako nije... :lol:

Zasto musko mora ozeniti trudnu curu??? Pa nisu oni bili non stop 24 sata zajedno pa da bude siguran da je dete njegovo i ne samo to, nije on trudan nego ona, a ako joj se to desilo znaci ili je glupa ili je to namerno napravila nekim ciljem, i zasto bi si decko unistio zivot zbog budale???

Za moj pojam to je totalna nepravda. Svaka koja ima imalo postenja i pravednosti u sebi, bi trebala bar u tim stvarima reci sta joj je cilj, a ne unistavati sebi njemu i jos jednoj novoj osobi zivot.

Meni je ovo glupost! Kako ce ona napravit sebi dijete, od tvog k u r c a, ako je tako natakni nesto na k i t u, pa onda nece biti takvih situcija! E, k u r k o nema pameti, meni tu muskarci igraju glavnu ulogu, jer ipak zena ne ispusta spermice i ne otresaju one u nas vec mi u njih! Pihh....

Ala je ovog sinketa neka ispalila, sunce joj!:eek:
Pa sada otvara temu za temom, sve pune otrova! :roll:
Sinke, dete, nemoj toliko kukati, postao si dosadan. :dosadno:
Idi lepo pa se isplači, i vrati se kad je preboliš. Nismo ti mi ostale krive što nisi u stanju da zadržiš žensku.:think:
Ili si ti to sve samo slušao od starijih, pa sve izmešao, i ništa ne shvataš?:rotf:

Ala je ovog sinketa neka ispalila, sunce joj!:eek:
Pa sada otvara temu za temom, sve pune otrova! :roll:
Sinke, dete, nemoj toliko kukati, postao si dosadan. :dosadno:
Idi lepo pa se isplači, i vrati se kad je preboliš. Nismo ti mi ostale krive što nisi u stanju da zadržiš žensku.:think:
Ili si ti to sve samo slušao od starijih, pa sve izmešao, i ništa ne shvataš?:rotf:

Ko ti?

Ma sad da ti namignem navlazila bi na mene kao prasica.

Samo nisam ja od tih likova koji glume dobrotu i torbaju zene koje niko ne zeli. Ipak sam ja malo tvrdjeg srca.:ok:

Za moj pojam ti si totalna.... Ili sebičan..... , ili ako si tinejdžer, pročitaj ovo kad malo porasteš, ako i tada budeš imao takvo mišljenje kao sada.

Niko ne može nekog naterati da se oženi ako to neće - to znaš?:???:
Kako se usuđuješ da govoriš tako uvredljivo o ženama uopšteno? Hajde da si se smuvao sa nekom promiskuitetnom devojkom, pa da čuvek kaže da sumnjaš čije je dete, ali šta ti tražiš sa takvom?:evil:
Ako misliš da se ne može saznati ko je tačno otac deteta, onda si toliko neobavešten, da i ne možeš imati neko mišljenje, pa ne znam zašto se uopšte javljaš sa ovakvom temom.:thumbdown:
Povodom toga da nije on trudan, ni ona ne bi ibla trudna da nije njega. Zajedno su u tome znaš? Ili ne znaš kako se prave deca? :hahaha:
Pošto je trudnoća delo dvoje ljudi, ne može biti problem samo jedne strane!
Ni jedan vid kontracepcije nije 100% zaštita od trudnoće - najveća zaštita je 98% (i manje). Ne mora ona biti ni glupa ni zlonamerna, a može da joj se desi neplanirana trudnoća. Ako ni ovo ne znaš, idi kod prvog ginekologa specijaliste za kontracepciju (oni postoje, ako nisi znao), pa neka ti lepo objasni kako da se zaštitiš od "glupih" i "zlonamernih" devojaka. :dash:
Za moj pojam ti si totalna nepravda, kad misliš da one namerno ostaju u drugom stanju.
A nije ti palo na pamet da je totalna nepravda kad se ti sexaš sa devojkom, a nećeš da preuzmeš deo odgovornosti za eventualne posledice? Šta misliš radi čega sex uopšte postoji? Da se lude čude? Pa osnovna mu je svrha pravljenje dece.
Ako nećeš da imaš decu, i ako kod eventualne trudnoće nećeš da preuzmeš svoj deo odgovornosti prema detetu (to baš nije nepravda?) moraš to reći svakoj devojci sa kojom budeš, inače si nepošten ti, a ne ona.:otkacio:

:worth: :super:

Žene bre, šta ste ga napale toliko...:eek:

Videla bi da je vaš dečko/brat/tata u sličnoj situaciji... Ne kažem da nije kriv - jeste, ali šta ćemo sa onim blesačama što namerno izračunaju plodne dane i kresnu se baš tada, zato što žele da imaju dete?
A ima ih, verujte mi. Videla ja svojim očima.

Tako da, nije baš ni za osuditi njega i samo njega... Treba malo misliti i na budućnost tog deteta, napravljenog bez ljubavi, želje... da odrasta sa očuhom i maćehom... One koje to urade namerno, katastrofalno su sebične osobe.
Veštice ***...:dash:

Žene bre, šta ste ga napale toliko...:eek:

Videla bi da je vaš dečko/brat/tata u sličnoj situaciji... Ne kažem da nije kriv - jeste, ali šta ćemo sa onim blesačama što namerno izračunaju plodne dane i kresnu se baš tada, zato što žele da imaju dete?
A ima ih, verujte mi. Videla ja svojim očima.

Tako da, nije baš ni za osuditi njega i samo njega... Treba malo misliti i na budućnost tog deteta, napravljenog bez ljubavi, želje... da odrasta sa očuhom i maćehom... One koje to urade namerno, katastrofalno su sebične osobe.
Veštice ***...:dash:

Ko moja komsinica i njena mama sto su skovale plan zajedno kako da se uda cera,sve lepo izracunale a mucenik nije ni znao sta mu se sprema :dash::dash:

ako ne postoji ljubav,
onda je glupo uci u brak, pa makar ona bila i trudna.
na kraju, nije posteno ni prema tom detetu
da zive zajedno, a da se ne vole.
deca nisu glupa...vide i znaju sve.
takvo dete nece rasti srecno.

a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back