S SYMON Početnik Poruka 1 24.02.2007. u 10:55 - Nepoznati novcic #1 Jel moze neko da mi pomogne u identifikaciji ovog novcica, zapravo nasao sam ga pre nekoliko godina i nisam nasao nikog ko zna nesto o njemu. Prilozi neki novcic.JPG 9,7 KB · Pregleda: 55
Jel moze neko da mi pomogne u identifikaciji ovog novcica, zapravo nasao sam ga pre nekoliko godina i nisam nasao nikog ko zna nesto o njemu.
Ognjen A Obećava Poruka 53 07.11.2007. u 00:04 - Nepoznati novcic #2 SYMON: Jel moze neko da mi pomogne u identifikaciji ovog novcica, zapravo nasao sam ga pre nekoliko godina i nisam nasao nikog ko zna nesto o njemu. Kliknite za proširenje... Grcka srebrna drahma, kovana u danasnjoj Albaniji. Mala vrednost.
SYMON: Jel moze neko da mi pomogne u identifikaciji ovog novcica, zapravo nasao sam ga pre nekoliko godina i nisam nasao nikog ko zna nesto o njemu. Kliknite za proširenje... Grcka srebrna drahma, kovana u danasnjoj Albaniji. Mala vrednost.
Radenko S Početnik Poruka 18 17.11.2007. u 23:32 - Nepoznati novcic #3 Mozete li mi reci koliko vredi ova kovanica? Moja je u odlicnom stanju,ovu sam nasao na netu.