Nepoverenje

Petar_Pan:
Mene jako iritira i jede kad mi neko ne veruje. Onda sam ja kao stavljen u neku poziciju da moram nesto da se dokazujem i pokazujem. Ma mrzi me bre da se dokazujem, kome sam dobar ok, ko mi ne veruje nek putuje Nepal, Indija. Sta ja ima tu da nekome dokazujem nesto. U tom dokazivanju uvek moze biti i nekih nesporazuma, nesto ne bas idealno i skroz razumljivo receno. Uvek moras paziti sta ces reci onda... sledi neopustenost. To je tako na staklenim nogama kad nema poverenja.
Zato smatram da je bolje dati nekom poverenje u startu... pa dok se ne dokaze suprotno...

Odlicno receno.....
pozzzz

Ma lozi te ortak, samo se zajebava, ti si kao neki cuveni ebac presretac..a brate stalno ti zeleno svetlo na forumu...kad stizes sve...nego ortak ne dovodi ribu jer hoce da se zajebava sa tobom a da vas riba ne smara s nekim zenskim pricama..

hulahopka:
Ma lozi te ortak, samo se zajebava, ti si kao neki cuveni ebac presretac..a brate stalno ti zeleno svetlo na forumu...kad stizes sve...nego ortak ne dovodi ribu jer hoce da se zajebava sa tobom a da vas riba ne smara s nekim zenskim pricama..
Hmmm oces moje vidjenje toga?
Upoznao sam tu njegovu devojku... tipicna materijalistkinja-udavaca... onakvih kakvih ima na tone cak i ovde na forumu...
I iako je istina da ja nijednom mom drugu nikad nisam dirao ribu... i meni je bilo isprva jako cudno da je tako nesto i pomislio... Ali onda sam skontao da to nije pomislio zbog mene nego zbog nje.... On je verovatno dobro poznaje i zna kakva je nepouzdana i labilna... za svakim sa vecom platom bi trcala ... ni trunke osecanja i emocija u njoj... i on to zna...
E to ti je moje vidjenje toga....
A ona je samo produkt savremenog drustva a sve to izaziva samo bespotrebno nepoverenje medju ljudima...

Petar_Pan:
Npr. klasicni slucajevi kad se upoznaju i neko nekog gleda sve ispod oka... ma mora da je neki kreten/ka, a mozda je neki manijak/qurva, a mozda je neka luda/k...

Ja na primer pricam sa jednom nesto o poslu(kako se nesto radi)... i ona meni kaze- ne verujem ti... i sta sad ja dalje sa njom onda da pricam kad mi ona ne veruje da je mleko belo... I kakavo muvanje onda... Zasto neko da se petlja sa nekim ako ti u startu nista ne veruje....

Koliko ovo nepoverenje utice na ljubavne zivote... i ne samo na ljubavne nego i na drugarstvo... npr dodje mi drug i kaze "nisam poveo ovu moju novu ti bi mi je preoteo" :shock:

Da li danas svako svakog gleda kao kretena(u startu)... Da li je danas dati poverenje mnogo teze nego ranije... Da li je i ovo jos jedan aspekt socijalne krize u koju ulazimo....

Ne gledam nikada nikoga kao kretena ni u startu ni kasnije.
Ima različitih osoba,pa ako ostvarimo komunikaciju na obostrano zadovoljstvo,ostvarimo,ako ne opet dobro.
Što se poverenja tiče,konkretno u mom slučaju,pre određenog vremena je bilo bezgranično,ali sada i već jedno određeno vreme nije tako.
Opekla sam se,izneverila me meni draga osoba od koje se ni u najcrnjem snu to nisam nadala i zašto bih onda verovala nekome koga poznajem mnogo manje..........
Iako, nisu drugi ljudi krivi što je mene neko izneverio.........znam i to...............
I svesna sam da to ljudima jako smeta,ali jbga.............dok se ne uverim,ne verujem.

Back