Nepoštovanje prava muškaraca na ovom pdf-u

Evo vako
kada žemsko postavi parodiju na temu, onda se zaključava samo na zahtev postavljačice
kada muško postavi takvu temu dobije automatski lock,
pa bemumater gde su tu naša prava :S
ua feministkinje od mene kujca videti netjete :(((
možda na fotki samo

.pa teli smo u tu jevropu gde bez kurzza moz da zatvarash sve teme ........................eeeeeeeeee u doba mog dede milojka toga nije moglo da bidne................:rotf::hahaha::hahaha:

Evo vako
kada žemsko postavi parodiju na temu, onda se zaključava samo na zahtev postavljačice
kada muško postavi takvu temu dobije automatski lock,
pa bemumater gde su tu naša prava :S
ua feministkinje od mene kujca videti netjete :(((
možda na fotki samo

Е стварно а ел сте провалили да овде све фрца од фемине фрустрација (част изузетцима), не кажем да смо ми бољи, ал се бар толико не бранимо и не фолирамо. Мораћемо неку СЕЈФ ХАУС да направимо на ЉИС-у, ал за дечкиће, пошто се овде баш зна ко је газда!

baba-devojka je real life tema i moja baba koristi taj izraz, a onda druga deda-mladitj, to niko nikad nije čuo, al' nije problem ni ta tema da ostane,
mislim ja poštujem rad koleginice Solomon, ali ta tema je zaključana tek na zahtev (savesne) postavljačice.
Dok zdruge strane :) ZOKN-jeva tema šta biste promenili na ženi plast.operacijom nije zatv.na zahtev savesnog(manje više) postavljača.
Izvinjavam se unapred svima kojima stvaram glavobolju :((( nije mi namera, al' ebiga, ne mogu više da gledam ovo :(

Е стварно а ел сте провалили да овде све фрца од фемине фрустрација (част изузетцима), не кажем да смо ми бољи, ал се бар толико не бранимо и не фолирамо. Мораћемо неку СЕЈФ ХАУС да направимо на ЉИС-у, ал за дечкиће, пошто се овде баш зна ко је газда!
da...gazda i u početku beše gazdarica, ko se setja...eto

Back