pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.423
Javila sam se na temi zato što mi se smračilo kad sam pročitala to o udarcima preko ustiju.
Jako sam se iznervirala
Jako sam se iznervirala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu se ja tako isključitiŠalim se, stvarno. Ja kada čekam negde , čekam i ja svuda ,igram šah na telefonu i mogu da se poskidaju svi goli - neću primetiti![]()
Samo prenosim šta kaže baba, ne stojim ja iza tih stavova.Javila sam se na temi zato što mi se smračilo kad sam pročitala to o udarcima preko ustiju.
Jako sam se iznervirala
Znam , ali to je prva reakcija.Samo prenosim šta kaže baba, ne stojim ja iza tih stavova
Узвратиш онолико колико је пружено. Можда више можда мало више. Не идеализујеш, не правиш иделопоклонство.Не. Пише до ниво особе.
Дакле поштујеш партнера као особу, а не као више биће, тј мушкарца.
Слажем се.Poštovanje , minimalno, ide u startu i pod obavezno, prema svakoj osobi , a intimno se ne podrazumeva i nije moranje po nekoj funkciji nego se zasluži da bude na maximumu.Obostrano. Dok je na tom maximumu - sve je potaman , čim krene da opada broj obrtaja , smanjiš brzinu , konačno
zaustaviš auto i izađeš.
Ne prepisujСлажем се.
Напустите тему, није за сваког
Млађе генерације и њихови телефони . . .Ja kada čekam negde , čekam i ja svuda ,igram šah na telefonu
Sada mi pade napamet šta je neka bakica od 60+ godina pričala kada sam jednom prilikom čekao na red kod lekara (pre mesec dana). Ne sećam se kako je uopšte došla na tu priču ali je počela sa pričom kako se u njeno vreme suprug poštovao, kako se ne sme jesti dok on ne sedne za sto, kako je njegova reč alfa i omega (parafraziram), kako je nju njen muž umeo da lupi preko usta i kako ona smatra da je to zaslužila jer ga nije poštovala. Ima kao petoro dece. I još je dodala kao šlag na tortu "Došlo je vreme kada kokoške kokodaču, a petlovi ćute. Zato se brakovi i raspadaju".
Mišljenja?
Aj znaj..У овим браковима које знам, а који трају већ две, три или четири деценије, да се ту гледало по заслузи... Не би саставили ни пет година.