Nepopularno mišljenje

Nije potrebno da si lep ako imaš dobra primanja
Ovo samo dokazuje koliko ste zle. Danas sam ubedjen da ne postoji vise normalno zensko kao nekada, danas su to samo sotone. Vi ste izvor najveceg zla na svetu iskreno u ovom svetu bi bilo lepse da nije zena. Podmukle zmije koje manipulisu i ubijaju svaku nadu muskarcu. Vi negledate muskarce kao licnost vec objekat i stvar da ispuni potrebe. Danas se velika sramota muskracu ako neuspe do 25 verovatno bi kad bi mogli stavljali u logore i ostavili da zive vasi zgodni i bogati muskarci, jer mi koji nemamo nista od toga nema smisla da zivimo. ZMIJE JEDNE!

Ovo samo dokazuje koliko ste zle. Danas sam ubedjen da ne postoji vise normalno zensko kao nekada, danas su to samo sotone. Vi ste izvor najveceg zla na svetu iskreno u ovom svetu bi bilo lepse da nije zena. Podmukle zmije koje manipulisu i ubijaju svaku nadu muskarcu. Vi negledate muskarce kao licnost vec objekat i stvar da ispuni potrebe. Danas se velika sramota muskracu ako neuspe do 25 verovatno bi kad bi mogli stavljali u logore i ostavili da zive vasi zgodni i bogati muskarci, jer mi koji nemamo nista od toga nema smisla da zivimo. ZMIJE JEDNE!

ja mislim da ti odavno nisi imao seks

ja mislim da ti odavno nisi imao seks
PA CUVAM SE JER VECINA VAS KO ZNA KOLIKO IMATE BOLESTINA SA SOBOM. IDETE OD MUSKARACA DO MUSKARACA. SAMO VAM U GLAVI PROVOD I DA NADJETE NEKOG GLUPOG I RUZNOG DA GA ISKORITE ZA PARE, A POSLE SE ****** ZA LEP I ZGODINIM MUSKARCIMA. POSTALE STE BROJ 1 PROBLEM NA PLANETI ZEMLJI TOLIKO STE ODVARATE I DJAVO BI VAM POZAVIDEO. DAJETE PAZNJU DEBILA I OD NJIH PRAVITE FRAJERE AKO IMAJU PARE. ZLE ZMIJE ZBOG VAS SVET NE FUNKCIONISE KAKO TREBA. GLAVNI RAZGLOG STE ZA STRES KOD MUSKRACA. BRACO BORITE SE JAKO NISMO SAMI. NE PADAMO NA DANASNJU AGENDU

Mislim da danas više žene varaju nego muškarci. Razlog za ovo je potpuno prost danas traže nekog bogatog čisto da im pruže sve što žele a sa strane gledaju druge zgodne muškarce sa kojim bi radio prevalili muškarca. Još ako uzmemo da su današnje devojke potpuno zahtevne po pitanju odabira dečka mora da je visok, lep, treinira i najbitinije da zarađuje više od 5000 evra mesečno. Dok će nekog dobrog i normlanog mladića ponižavati ili ignorisati.

Danas sve više mladih muškaraca gubi veru u sebe, jer se danas svi takmičimo i glumimo višu klasu ako bar malo više dobijaju para. Muškarac po današnjim standardima mora biti prefektan, ako to nije on ne postoji nikoga nepoštuje. Dok žena što veća ***** buda životu bolje prolazi.

Ne traze zene perfektne,one traze da si djubre i to sto si vece sve te vise jure.Zene vise ne padaju na finocu i kulturu takvi muskarci su im dosadni nezanimljivi.

Mislila sam na mnoge iz tvoje generacije. Nafurane mame i tate su mahom sns sirovine a tako su vaspitali i potomstvo. Ajd vi kulturniji se borite protiv takvih al kulturom i obrazovanjem a ne pljuvanjem na isti njihov način. Zašto dozvoljavate da vam nametnu merila i kriterijume pokupljene sa pimka?
ima i gorih................ova rulja sa sluzbenim imenom "studenti u blokadi"...........ciji roditelji svojim sinovima kupuju dzipove kako bi konacno i ti njihovi sinovi ye.bali nesto, a cerkice uvatile nekog takvog , sa dzipom. Skenirao sam njihovu socijalnu strukturu...........mnoge od njih i te kako poznajem.
Olos koji zagadjuje srpski narod.

Šta znači dobra primanja? Kolika su tvoja primanja?
pa da ima 5000 evra ne bi trazila od tebe da zaradjujes 5000 evra. Bice jod dovoljno i tvojih 1000 evra..........AL AKO ONA IMA 500 EVRA , NORMALNO DA CE GANJA MUSKARCA KOJI ZARADJUJE 5000 EVRA...........kako inace da dodje do skupih parfema, novog automobila, letovanja na Karibima...........?
Zato, braco muskarci, ne ye.bite nijednu koja je ispod 5000 evra...............pa da vidite kako ce se sponzoruse prorede.

pa da ima 5000 evra ne bi trazila od tebe da zaradjujes 5000 evra. Bice jod dovoljno i tvojih 1000 evra..........AL AKO ONA IMA 500 EVRA , NORMALNO DA CE GANJA MUSKARCA KOJI ZARADJUJE 5000 EVRA...........kako inace da dodje do skupih parfema, novog automobila, letovanja na Karibima...........?
Zato, braco muskarci, ne ye.bite nijednu koja je ispod 5000 evra...............pa da vidite kako ce se sponzoruse prorede.
Znaci da ne yebemo ni jednu

Mislim da danas više žene varaju nego muškarci. Razlog za ovo je potpuno prost danas traže nekog bogatog čisto da im pruže sve što žele a sa strane gledaju druge zgodne muškarce sa kojim bi radio prevalili muškarca. Još ako uzmemo da su današnje devojke potpuno zahtevne po pitanju odabira dečka mora da je visok, lep, treinira i najbitinije da zarađuje više od 5000 evra mesečno. Dok će nekog dobrog i normlanog mladića ponižavati ili ignorisati.

Danas sve više mladih muškaraca gubi veru u sebe, jer se danas svi takmičimo i glumimo višu klasu ako bar malo više dobijaju para. Muškarac po današnjim standardima mora biti prefektan, ako to nije on ne postoji nikoga nepoštuje. Dok žena što veća ***** buda životu bolje prolazi.
dokle vise sa ovim budalstinama
pcke ko salate
nikad lakse nije bilo
u moru pedroa metroa kladionicara i ostalih svih
za pravog divljaka harem je svuda
bukvalno treba samo da budes muskog pola

Ja mislim da je Ruki mislila na centimetre kad je pričala o primanjima, pa sam zato nju i pitao koliko. Hoću da kažem da znam zašto sam nju pitao a ne tebe. A Ruki? @RužnaKoLopov

Slične teme

Back