Nepobedivost americke amrije

srborus

znam ja za jedan lsučaj gdj enije bilo ispaljeno ni jedan metaka a poginulo 10 milijona rusa.

zove se nepripremljenost rusa na zimo od 42 do 45

Ослободила је Србију. Знам ја за словенце који су спасени у другом светском рату у Србији, као "хвала" добили су нож у леђа. И знам да је Руска армија понизила немачку и отела јој земљу. Такођер пола европе која је била слуга немцима метнула под своју контролу.

Па онда би требали дефинитивно да банују тебе и слични тебима. Константно твоје омаловажавање геноцида над србима и пљување по србима, то је дефинитивно за трајни бан ип адресе.

samo ti nadji , Teodosije , gde ja to pljujem po srbima, pa da potpisem da me trajno banuju..........:rtfm:

to sto pljujem po tebi, kolega, koji pise kako je covek budala jer je spasao dvoje male dece od davljenja , a nije proverio pri tom da li su mali italijani koji su se davili priznali kosovo, nije pljuvanje srba............vec pljuvanja budaletine..........:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Ослободила је Србију. Знам ја за словенце који су спасени у другом светском рату у Србији, као "хвала" добили су нож у леђа. И знам да је Руска армија понизила немачку и отела јој земљу. Такођер пола европе која је била слуга немцима метнула под своју контролу.

kako su to , poljaci i cesi , bili sluge nemcima???:dash::dash::dash:

ali , nema veze.......voli rus da metne pod svoju kontrolu.......pa ko yebe........:roll:

Русија је нула, релевантне "emerging" економије су Кина, Индија.

Али, након што сте погубили све замисливе изборе од септембра 2000. до данас, после чега вам се чак и ваш лидер Томислав "Куртон" Николић учланио у ДОС и пољубио прстен Олија Рена,

имате ваљда неку потребу да гуслате о Краљевићу Марку који ће вас спасити,

и из тог тешког стања психе се рађа мит о величанственом Путину који долази да вас нагузи на белом коњу.

Али, након што сте погубили све замисливе изборе од септембра 2000. до данас, после чега вам се чак и ваш лидер Томислав "Куртон" Николић учланио у ДОС и пољубио прстен Олија Рена,

и из тог тешког стања психе се рађа мит о величанственом Путину који долази да вас нагузи на белом коњу.

bice zaebano, kada napujda i belog konja da ih goozi.........:hahaha:
a oni, od velike ljubavi prema Volodji , samo cijucu od srece...........:hahaha:

samo ti nadji , Teodosije , gde ja to pljujem po srbima, pa da potpisem da me trajno banuju..........:rtfm:

to sto pljujem po tebi, mentolu, koji pise kako je covek budala jer je spasao dvoje male dece od davljenja , a nije proverio pri tom da li su mali italijani koji su se davili priznali kosovo, nije pljuvanje srba............vec pljuvanja budaletine..........:roll:

Твоја болесноумна пљувања по српским жртвама од усташког, шиптарског, потуричког и западног терора од 1991 који траје и данас је евидентан у скоро сваком твом одговору и теми.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Grozny_(1999-2000)

Cinjenice su jedno, vlazni rusofilski snovi drugo.
Ili kao kad su poslali samo BMP-ove, bez podrske pesadije, i bez izolovanja vatrenih tacaka putem rusenja susednih zgrada, sto je general Zukov opisao kao najefikasniji vid borbe u urbanim uslovima, koji se pokazao kao veoma uspesan u Berlinu, i u sustini ih poslali na klanicu, jer su Ceceni jednostavno srusili zgrade na izlazima sa gradskog trga i onemugicili izlaz vozilima, i onda osuli paljbu minobacacima.Nijedan ruski BMP s enije izvukao.
Dovidjenjce.

Sto volim kad nepismeni prevode strane jezike, GDE PISE da je sravnjeno 10 000 pandura, hoces da ti prevedem sta TACNO pise, ali prvo da obecas da neces da se rasplaces i upiskis u gacice sto ce prevod biti potpuno OBRATAN od onog koji si u svojim vlaznim snovima smislio a nema veze sa originalom? :hahaha:
Pozdrav :cool:

Дечко ,тим изјавама наносиш штету НС покрету. Прочитај мој претходни пост.
Ценим твоју расну свест али мораш промишљено да делујеш..

A kakav si ti to izvini molim te, NS? :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
Jel to podrzavate Siklgrubera, istog onog sto vam je yebavao kevu 5 godinica, po cijem je i blagoslovu i Jasenovac radio punom parom?

E pa svasta....

Највећи куртони су такозване демократе који су астрономски се задужили, максимално корумпирани, Србија је данас пуна дроге и тешког криминала захваљујући такозваним демократама. И кад су избори прете са соланом и осталим битангама из брисела, и чак тад једва освоје власт.

Само болесноумна особа сматра да Русија није суперсила и да нема огромних ресурса природних као што су нафта и гас.

Твоја болесноумна пљувања по српским жртвама од усташког, шиптарског, потуричког и западног терора од 1991 који траје и данас је евидентан у скоро сваком твом одговору и теми.

dakle, da ti ponovim , posto nista nisi razumeo ......( ocekivano )

pljuvanje po tebi, i pljuvanje po srbima nije jedno isto...........ti si legitimna meta.....a to sto sebe poistovecujes sa svim srbima, je uvreda za srbe.........:think:

A kakav si ti to izvini molim te, NS? :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
Jel to podrzavate Siklgrubera, istog onog sto vam je yebavao kevu 5 godinica, po cijem je i blagoslovu i Jasenovac radio punom parom?

E pa svasta....

Љотић није убијао српске цивиле, као што то хоштаплери брозовски тврде. брозовске звери су клали и убијали мало немаца, и ако су знали да ће за сваког убијеног немца 100 срба бивати стрељано. Па су се после крили кукавице кад су немци стрељали српске цивиле.

Највећи куртони су такозване демократе који су астрономски се задужили, максимално корумпирани, Србија је данас пуна дроге и тешког криминала захваљујући такозваним демократама. И кад су избори прете са соланом и осталим битангама из брисела, и чак тад једва освоје власт.

Само болесноумна особа сматра да Русија није суперсила и да нема огромних ресурса природних као што су нафта и гас.

........i da nema najjacu armiju na svetu.........:hahaha::hahaha::hahaha:

Evo ti Udaljcov-Kozminski-Vajnstajn:"Istorija Srednjeg veka I".Na primer.Obrazuj se.

"istorija srednjeg veka"???........cool.........

znaci, rusi su, nakon 2 WW.....okupirali poljsku i cehoslovacku, zato sto su u srednjem veku ovi "saradjivali " sa nemackom, koja BTW.......postaje drzava tek u 19 veku??............:mrgreen:

ma ti si decko, obican mandril, yebote..........:hahaha::hahaha::hahaha:

BTW......kako uspete da smislite takve gluposti??......jel to neko pomaze, onako za pare, ili ste prirodno hendikepirani???:hahaha:

"istorija srednjeg veka"???........cool.........

znaci, rusi su, nakon 2 WW.....okupirali poljsku i cehoslovacku, zato sto su u srednjem veku ovi "saradjivali " sa nemackom, koja BTW.......postaje drzava tek u 19 veku??............:mrgreen:

ma ti si decko, obican mandril, yebote..........:hahaha::hahaha::hahaha:

BTW......kako uspete da smislite takve gluposti??......jel to neko pomaze, onako za pare, ili ste prirodno hendikepirani???:hahaha:

А тек јевреји кад су после 2000 година дошли, извршили геноцид и створили апартхеид државу под именом израел.

Pogledajte ovo kako je u jednom bombaskom napadu ubijeno 241 americkih vojnika, bilo je to 1983. u Bejrutu kada je Hezbolah sredio cak 241 americkih marinaca (plus 58 francuskih vojnika) u samo jednom napadu sa samo dva kamiona natoverna ekspozivom!

http://en.wikipedia.org/wiki/1983_Beirut_barracks_bombing

Znaci u samo jednom jedinom napadu moguce je srediti i do 300 NATO vojnika. ;)

To je za osudu,unishtiti 2kamiona...

Back