bono vox
Početnik
- Poruka
- 4
molim da mi neko odgovori da li se seksualnim putem moze preneti hep c zato sto mi je rodjena sestra udata za coveka sa hep c koji do sad nije imao teskoca oko bolesti a imaju decu a tek sad saznali da on to ima kada je otisao dobrovoljno da da krv....ja samo molim boga da deca nemaju a ona se kao kontrolisala u trudnoci ali kako je moguce da on ima a deca i ona nemaju?hvala

.....ok...danas sam bio kod doktora i napravio sam analizu krvi pa reko mi je da me ceka jos jedna analiza u ponedeljak.evo rezultate AST-78 ,ALT-79
SAD SU ME STAVILI NA CEKANJE da utvrde koji genotip i bla bla bla nejedi ovo nejedi ono buhhhhh ja sam guster novi a molim one koji su ovde da napise nesto kako je na pocetak bilo kod njih?!jer ja osjecam veliki bol na ljevu nogu isod koljena pijem jake analgetike ali nikako da zaustavim bol!ja sam to reko doktoru a on kaze da trebam promeniti ritam zivota a evo ima vec 2 semice samo spavam kad zaspijem bol nestaje ali kad sam budan osjecam taj puls kako boli a u ostalom muskulatura na citavo tjelo povremeno trza me ko da imam mobilni telefon po svudje osjecam vibracije!!molim ko zna nesto u vezi ovog da mi napise..trenutno pijem vitamin b i sylomarin 2x1..molim nekoa da napise neku rjec jer bice m od pomoci..hvala svima ciaos