Mora da ima makar jedna stvar vezana za SEX koju niste ostvarili,pokusali ........ a koju mastate ili sanjate vec odavno.
Koja
P.S.
Ako je ova tema vec bila .....izvinite nisam video
Koja
P.S.
Ako je ova tema vec bila .....izvinite nisam video
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Sex sa zenom... 8)
kosmopolit:ili da robi nabavi periku
Gazdarica:Pa, draga gdje si, cekam te cijelog zivota...
Hajde da sanjamo zajedno...
Gazdarica:Pa, darlin' zar nam i nije cilj da ih sludimo...
Da drhte ispred monitora dok zamisljaju kako lagano skidamo jedna drugu, kako mazno dodirujemo mjesto sa kog je upravo spala bretela, spustamo usne na njeznu kozu i pratimo trag ruku, koje se spustaju niz tijelo... Sve nize i nize... 8)
Princeza na poslu:Ja cu onda neznim poljupcima da se spustam niz tvoju kicmi do guze i onda cu da te stisnem lagano i gricnem da zajecis od zadovoljstva...
sto prkidas kada je najsladje nastavi da znam dali da ga vadim ili ne :?Princeza na poslu:Ja cu onda neznim poljupcima da se spustam niz tvoju kicmi do guze i onda cu da te stisnem lagano i gricnem da zajecis od zadovoljstva...
kosmopolit:princezo ,
pa zar nisi sa mnom ?
Dok se uvijam pod tvojim tijelom, rukom mi lagano, tek da osjetim dodir, vrscima prstiju dodirujes grudi...Princeza na poslu:Ja cu onda neznim poljupcima da se spustam niz tvoju kicmi do guze i onda cu da te stisnem lagano i gricnem da zajecis od zadovoljstva...
Guardian:Princeza na poslu:Ja cu onda neznim poljupcima da se spustam niz tvoju kicmi do guze i onda cu da te stisnem lagano i gricnem da zajecis od zadovoljstva...
Samo mala digresija......ovo treba da me napali!?
Princeza na poslu:kosmopolit:princezo ,
pa zar nisi sa mnom ?
S tobom idem na rodeo!
kosmopolit:Princeza na poslu:kosmopolit:princezo ,
pa zar nisi sa mnom ?
S tobom idem na rodeo!
obecavas
Princeza na poslu:kosmopolit:Princeza na poslu:kosmopolit:princezo ,
pa zar nisi sa mnom ?
S tobom idem na rodeo!
obecavas
Ako moj decko ne bude imao nista protiv... 8)
Ah... Oseecas kako su mi se bradavice ukrutile... Zelim da te ljubim po grudima... Da li si ponela onu nasu igrackicu?Gazdarica:Dok se uvijam pod tvojim tijelom, rukom mi lagano, tek da osjetim dodir, vrscima prstiju dodirujes grudi...Princeza na poslu:Ja cu onda neznim poljupcima da se spustam niz tvoju kicmi do guze i onda cu da te stisnem lagano i gricnem da zajecis od zadovoljstva...