Da li ih imate i koje su
npr.ja sam oduvek htela da budem gimnasticarka i da sviram klavir
steta pa se nije ostvarilo...(jos)
npr.ja sam oduvek htela da budem gimnasticarka i da sviram klavir
steta pa se nije ostvarilo...(jos)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta pa se nije ostvarilo...(jos)Dream on s.c.erDJ_MaRe:ja bio gimnasticar... nista posebno, nemoj da tugujes... Ali, kao sto sam rekao vec negde, zelja mi je da proputujem svet... 8)
DJ_MaRe:ja bio gimnasticar... nista posebno, nemoj da tugujes... Ali, kao sto sam rekao vec negde, zelja mi je da proputujem svet... 8)
>Prue<:Da li ih imate i koje su
npr.ja sam oduvek htela da budem gimnasticarka i da sviram klavirsteta pa se nije ostvarilo...(jos)
:wink: 
I ja to zelim,ali ne samo za pse vec za sve napustene i povredjene zivotinje!I jos bih volela da sviram klavir...ali to nije bas moguce jer nemam sluha.Moja najveca neostvarena(za sada)zelja je da proputujem ceo svet...a od nemogucih zelja da zivim u 18. veku ili tako nesto,a mozda i u doba stare Grcke ili Egipta.Electra:Da osnujem azil za pse lutalice. I ma koliko smesno to nekom zvucalo, meni nije nimalo, i verujte mi, jednog dana cu je ostvariti!!!
:wink:

Samo da se malo trgnem, pa da pocnem sa njihovom realizacijom...
>Prue<:Da li ih imate i koje su
npr.ja sam oduvek htela da budem gimnasticarka i da sviram klavirsteta pa se nije ostvarilo...(jos)

Imala sam i ja tu zeljuTatjanushka:da ljudi prekinu da izrabljuju i ubijaju zivotinje![]()
da obidjem celu planetu(mozda i sire)
a trenutno bih najradije pokupila sve one sirote pse lutalice sa ulice i dovela ih kuci, ali bih u tom slucaju rizikovala da me se moji odreknu preko novina![]()

Bas luda zelja.A sto bas to?miss:>Prue<:Da li ih imate i koje su
zbog toga sto nisi svirala klavir nemoj da se brines,nisi nista propustila (ja to iz iskustva),a moja neostvarena zelja je da mr kidnapuju cigani i da zivim sa njima
>Prue<:Bas luda zelja.A sto bas to?miss:>Prue<:Da li ih imate i koje su
zbog toga sto nisi svirala klavir nemoj da se brines,nisi nista propustila (ja to iz iskustva),a moja neostvarena zelja je da mr kidnapuju cigani i da zivim sa njima
Black_Swan:da zivim u 18. veku ili tako nesto,a mozda i u doba stare Grcke ili Egipta.
Oduvek sam zelela da budem prava vestica i da naidjem na ljude koji to jesu, ali sada sam malo porasla pa mi je na listi zelja prvo to da mi glumacka karijera napreduje. 
da igram fudbal u engleskoj>Prue<:Da li ih imate i koje su
tacnije u celziju ali bice i to jednog dana :wink:The Last Unicorn:Black_Swan:da zivim u 18. veku ili tako nesto,a mozda i u doba stare Grcke ili Egipta.
i ja isto.....![]()
IMAM JA BRDO NEOSTVARENIH ZELJA:da zivim u Egiptu(moze i sadasnje vreme),da proputujem ceo svet,da postanem arheolog,da imam mogucnost da citam ljudima misli,......i jos mnogoooo toga
Black_Swan:The Last Unicorn:Black_Swan:da zivim u 18. veku ili tako nesto,a mozda i u doba stare Grcke ili Egipta.
i ja isto.....![]()
IMAM JA BRDO NEOSTVARENIH ZELJA:da zivim u Egiptu(moze i sadasnje vreme),da proputujem ceo svet,da postanem arheolog,da imam mogucnost da citam ljudima misli,......i jos mnogoooo toga
Ajmo mojim charobnim balonom![]()
hmm ... ja bih voleo da sam nevidljiv :shock:
Da proputujem ceo svet!To MORAM da uradim
Bleak WinterFullMoon:Black_Swan:The Last Unicorn:Black_Swan:da zivim u 18. veku ili tako nesto,a mozda i u doba stare Grcke ili Egipta.
i ja isto.....![]()
Ajmo mojim charobnim balonom![]()
hmm ... ja bih voleo da sam nevidljiv :shock:
Da proputujem ceo svet!To MORAM da uradim

ops: