- Poruka
- 104.970
nemam klavir i ne sviram klavir, tako da je seks na klaviru neostvariv..![]()
Ала си немаштовита, пробај секс у клавиру
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ња,ња,...Što se neostvarenih želja tiče, nemam ih, sve što sam želela probala sam kad sam htela i to je taj odgovor na temu.
To ovaj Leptir nešto mulja![]()
u sitne sate. Ali neka, menja mi Planta kod biljkica trenutno
![]()
Hm, ja bih dodao jos sve Azijatkinje i reximo jedna belkinja..Две младе црнкиње![]()
Pa kupićemo klavir..Ni ja ga ne znam svirati.
Da imam sex kad god poželim![]()
Da imam sex sa 2 ženske koje ja izaberem![]()

Samo mastovit i inspirativan partner.... to je sve.
A i da imam neke neostvarene zelje - sumnjam da bih ih bas ovde pisala...

Još ako su mod-ovi. Ponekad volim i da budem izdominiranPa 3 forumasice u isto vreme recimo
Jbg, provalio si me... I u prvoj i u drugoj recenici...
Došla si da pokupiš tuđe ideje.
Značinemaštovitaineznastahoće
Pa 3 forumasice u isto vreme recimo
Svi ćemo ozgleda na one plastične lutke preći..zadnje vreme došloDa imam sex kad god poželim
Da imam sex sa 2 ženske koje ja izaberem
a, koje su to granice normalnosti ?sve muškarci na temi koji sanjaju ono što nemaju
i da odgovorim na temu..nemam neostvarenih želja u normalnom seksu izmedju muškarca i žene
o seksu koji je za mene neprimeren,neprihvatljiv i van granica normalnosti ne razmišljam
jos kad im ubace AI ...........ima sve perje da leti.Svi ćemo ozgleda na one plastične lutke preći..zadnje vreme došlo![]()
Ja zaboravio Šeron..ma ja bih nju tad i u visoke strasti![]()
Živeo sam dugo među crnkinjama.Две младе црнкиње![]()
sve muškarci na temi koji sanjaju ono što nemaju
i da odgovorim na temu..nemam neostvarenih želja u normalnom seksu izmedju muškarca i žene
o seksukoji je za mene neprimeren,neprihvatljiv i van granica normalnosti ne razmišljam

Bitno da si nam ti maštovit i zanimljivња,ња,...
ајде буди мало занимљива
докле више вако ?

Eeee nađe me..Prvu želju mi je Nina otkrila, polovično, volim ja i operske pevačiceHm, ja bih dodao jos sve Azijatkinje i reximo jedna belkinja..
može jedna japanka ili eventualno koreanka - misim to mi istoJa imam dve ali sutra ću vam pričati.
Ajte vi prvo.
Negooo..Ima li neka forumašica ovde da svira klavir?
Sutra ćemo..da vas ne razbudim
![]()

Mladje nekeJestilud
Kakve bre forumašice ?!?
One su uzivo stidljiveJoš ako su mod-ovi. Ponekad volim i da budem izdominiran![]()
Sve zene iste...posle kazu sto generalizujesSamo mastovit i inspirativan partner.... to je sve.
A i da imam neke neostvarene zelje - sumnjam da bih ih bas ovde pisala...