Neostvarena ljubav

prichamo o ljubavi:mrgreen:
Smorila je priča o ljubavi.
Ko je sposoban da stvarno voli on voli i ima nekog ko nije sposoban a takvih je koliko hoćeš on ne voli i sam je.
Ne uzvraćena ljubav i tuga traju do pojave nove šanse za ljubav.
To je sve.
Neko u životu ima jednu ženu.Neko dve.Neko tri.
Neko ni jednu.
Isto i sa decom.
Koliko je ko sposoban.
Sve je to čista prirodna selekcija.
Ako si truo iznutra nećeš se razmnožavati.Tvoji geni se neće nastavljati kroz budućnost.
Najkraće rečeno.

Smorila je priča o ljubavi.
Ko je sposoban da stvarno voli on voli i ima nekog ko nije sposoban a takvih je koliko hoćeš on ne voli i sam je.
Ne uzvraćena ljubav i tuga traju do pojave nove šanse za ljubav.
To je sve.
Neko u životu ima jednu ženu.Neko dve.Neko tri.
Neko ni jednu.
Isto i sa decom.
Koliko je ko sposoban.
Sve je to čista prirodna selekcija.
Ako si truo iznutra nećeš se razmnožavati.Tvoji geni se neće nastavljati kroz budućnost.
Najkraće rečeno.
Ljubav nikad ne smori

a gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
Ja sam imala jednu takvu ljubav,davno,baš davno. Bili smo mladi,voljeli se,borili se za tu ljubav,al na kraju uspjeli su da nas razdvoje.
Vrijeme liječi sve,a mlad čovjek se regeneriše. Ostale su lijepe uspomene,tek poneka rana u srcu.
Nizale se godine,neka nova poznanstva i veze,pa čak i brak...ali..
Nižu se godine a sa njima vjera,nada,molitva da ću ponovo voljeti i biti voljena. :heart:

Ja sam imala jednu takvu ljubav,davno,baš davno. Bili smo mladi,voljeli se,borili se za tu ljubav,al na kraju uspjeli su da nas razdvoje.
Vrijeme liječi sve,a mlad čovjek se regeneriše. Ostale su lijepe uspomene,tek poneka rana u srcu.
Nizale se godine,neka nova poznanstva i veze,pa čak i brak...ali..
Nižu se godine a sa njima vjera,nada,molitva da ću ponovo voljeti i biti voljena. :heart:
Daj Boze, srećno!

Zivjeti bez te nade i nije zivot.

Back