- Poruka
- 29.953
Brate samo treba par stvari da ispostuju,da ne menjaju fraere,da ne puse i da se ne ugoje,eventualno da se ne bodu botoxom al to i ne racunam da rade normalne
ne valja pretjerati onda to bude sasvim ok
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Brate samo treba par stvari da ispostuju,da ne menjaju fraere,da ne puse i da se ne ugoje,eventualno da se ne bodu botoxom al to i ne racunam da rade normalne
Ne razumem.a da obuchesh majicu ?
Pa tako nekakoa shto!?
Pa tako nekako
Nemam ogorčenje zbog toga
Ni vakuum
Jeste nezgodno ali kod mene je tako
prichamo o ljubaviNe ostvarena ljubav i tuga za njom traje do prvog kontakta sa novom ženskom osobom.
Smorila je priča o ljubavi.prichamo o ljubavi![]()
Ljubav nikad ne smoriSmorila je priča o ljubavi.
Ko je sposoban da stvarno voli on voli i ima nekog ko nije sposoban a takvih je koliko hoćeš on ne voli i sam je.
Ne uzvraćena ljubav i tuga traju do pojave nove šanse za ljubav.
To je sve.
Neko u životu ima jednu ženu.Neko dve.Neko tri.
Neko ni jednu.
Isto i sa decom.
Koliko je ko sposoban.
Sve je to čista prirodna selekcija.
Ako si truo iznutra nećeš se razmnožavati.Tvoji geni se neće nastavljati kroz budućnost.
Najkraće rečeno.
Jel ti umeš da čitaš?Ljubav nikad ne smori
pa neNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Neuzvraćena ljubav je ok
Neuzvraćena ljubav je ok
Odbijen sam nekoliko puta i to je sve ok
Nisam ponižen time
Ogorčenje dolazi (bar meni) od drugih situacija
Mada čovek treba da se trudi da ne bude ogorčen
U srcu. Tu je ono, čuči.a gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
U nesposobnost.a gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
pa to se dešava, ali ne mora ishod da bude ogorčenost. zar nije o tome tema?a gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
Zavisi kakve su okolnostia gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
Dobro.U nesposobnost.
Šta se nije ostvarilo ako se neko voleo.
Kako se to nije ostvarilo.
Debilizam.
kako nema!?Ako se dvoje vole nema prepreka.
E sad ce ti kaze pogotovo za ovo zadnje-kako nema!?
nekome neda mozak
neko je izmanipulisan
neko se nada cudom
a neko donese pogreshne odluke
pa tako jekako nema!?
nekome neda mozak
neko je izmanipulisan
neko se nada cudom
Znači opet prirodna selekcija.kako nema!?
nekome neda mozak
neko je izmanipulisan
neko se nada cudom
Ja sam imala jednu takvu ljubav,davno,baš davno. Bili smo mladi,voljeli se,borili se za tu ljubav,al na kraju uspjeli su da nas razdvoje.a gde da turimo onu klasiku "nije nam se ostvarilo a voljeli smo se"
Daj Boze, srećno!Ja sam imala jednu takvu ljubav,davno,baš davno. Bili smo mladi,voljeli se,borili se za tu ljubav,al na kraju uspjeli su da nas razdvoje.
Vrijeme liječi sve,a mlad čovjek se regeneriše. Ostale su lijepe uspomene,tek poneka rana u srcu.
Nizale se godine,neka nova poznanstva i veze,pa čak i brak...ali..
Nižu se godine a sa njima vjera,nada,molitva da ću ponovo voljeti i biti voljena.![]()
Da...moje je srce veliko kao Rusija,mahom sam ja voljela a mene ne. Koliko god me ranjavali,povrjeđivali ostao bi taj neki mali tanašni dio da nastavim dalje.Daj Boze, srećno!
Zivjeti bez te nade i nije zivot.