Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 46.616
I nije gomno nego se cuko pokakioNe to je ono kad si u nekoga zaljubljen ali sa tom osobom nisi imao i nećeš imati to što bi želeo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nije gomno nego se cuko pokakioNe to je ono kad si u nekoga zaljubljen ali sa tom osobom nisi imao i nećeš imati to što bi želeo.
Baš nije isto, ljudi umemo da se ne razumemo i svak tumači ono čega ima po svom. Neki smo ćoravi, neki ne znaju ni šta gledaju, neki pak sanjaju otvorenih očiju i onda dođe do nesporazuma.I nije gomno nego se cuko pokakio
Ne.Neostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Dobro.Baš nije isto, ljudi umemo da se ne razumemo i svak tumači ono čega ima po svom. Neki smo ćoravi, neki ne znaju ni šta gledaju, neki pak sanjaju otvorenih očiju i onda dođe do nesporazuma.
neuzvracena ljubav, nema potrebe za tim vakumomNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
a, nije ni pjesnik.vi niste osećajni onda
djevojčice, kako stojiš sa poezijom ?Postoji kao fikcija...
Isto moze da se masta kako se skakuce po dugi... Da li boli saznanje da nismo skakutali na dugi?
Uzasava me sto ljudi poistovecuju ljubav sa fikcijom.
Ne stojim nikako... Ja je zivim... Nisam ti ja pesnik vec alhemicar stvarnosti"a, trebam te, kao pjesnik svoju bol"
a, nije ni pjesnik.
djevojčice, kako stojiš sa poezijom ?
Не верујем у неостварене љубави.Neostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
slažemo se
Suzdržan.neslažemo
Делимично. Али човек се често још више заљуби када је свестан да неће добити то шро желиNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
jokNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Neverovatno kako žene brzo propadaju.A tek kad ih vidim sad na sta lice kako su propale pa pobego bih
Ovako nesto
Pogledajte prilog 1340960
jokNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Ja to zovem paljenje na neku, a ne ljubav ČPNeostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Brate samo treba par stvari da ispostuju,da ne menjaju fraere,da ne puse i da se ne ugoje,eventualno da se ne bodu botoxom al to i ne racunam da rade normalneNeverovatno kako žene brzo propadaju.
Užas.
Jaao ne vuci me za jezik da sad pišem ovde.Brate samo treba par stvari da ispostuju,da ne menjaju fraere
a da obuchesh majicu ?Jaao ne vuci me za jezik da sad pišem ovde.