- Poruka
- 29.953
Neostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Da li se slažete ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
neslažemo
Neostvarena ljubav stvara vakuum koji ispunjavate ogorčenjem i koji vodi do ravnodušnosti prema životu
Da li se slažete ?
Mi o ljubaviKod mene to ne traje dugo. Padnem ali se brzo saberem, max mesec dana i bacim se na novi flert![]()
Upravo tako, vakum se stvara izvlacenjem necega sto je tu bilo, a posto nije bilo nicega nema ni vakuma.Ne radi nista posto nije ni postojala.
Sve Izmisljene likove, emocije, stvarnost lako zameni ukoliko neko ima trunku mozga.
Postoji kao fikcija...Upravo tako, vakum se stvara izvlacenjem necega sto je tu bilo, a posto nije bilo nicega nema ni vakuma.
Tema moze pod kljuc.
Mi o ljubavi
Flert je opet nešto sitno naspram ljubavi
Pa to je jednosmjerna ljubav, mislim ako je moguća ljubav sa nekim s kim nemaš ništa (što bi želio)Ne to je ono kad si u nekoga zaljubljen ali sa tom osobom nisi imao i nećeš imati to što bi želeo.