gost 436984
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Ocigledno sam prosli put promasila forum, pa hajde ovde da pokrenem ovu temu. Naime radi se o tome da sam u poslednje vreme u velikoj dilemi. Radi se o jednom decku, tacnije on je jedini decko koga sam volela, s kojim sam se dopisivala, pricala satima, ali nikad nismo bili zajedno jednostavno smo se upoznali u pogresno vreme kada sam bila nezrela i nedovoljno sigurna u sebe da izadjem sa njim. Stalno me je zvao da se vidimo, bio je toliko uporan a ja sam prosto imala tu blokadu, da kad dodje taj trenutak da se vidimo meni pozli od treme (u z a s). Skoro smo se sreli, u vezi je, ali kad smo se sreli sve je bilo drugacije pricala sam sa njim bez problema, primetila sam da mi se stalno smeska, i gleda na isti nacin kao nekada ili je to samo losa procena. Odjednom su se sve stare emocije vratile, oni najlepsi razgovori, nase pesme koje smo stalno slali jedno drugom. Shvatila sam da ga jako zelim kao prijatelja jer u vezi je i ne zelim to da kvarim, ali fale mi nasi razgovori, barem da pokusamo da budemo prijatelji. Ja nemam hrabrosti ni poruku da mu posaljem, a ni zahtev, jer mislim da ce to protumaciti kao nabacivanje, a ne znam sta drugo da uradim, ali definitivno nesto moram jer me sve ovo izludjuje, dajte mi neki savet ideju bila bih zahvalna