neophodna zashtita

deejayo

Obećava
Poruka
77
zanima me ukratko najpotrebnija zashtita koja je potrebna stalnom korisniku interneta:
bilo bi mi drago kad bi mi ponudili najbolje programe i alternative hvala!

najbolji antivirus, firewall, itd...

dali je potrebno imati u usto vreme i antivirus i firewall itd....

hvala!

Koko vec napisah na postu koji je postavio Rida1976, toliko ispranih i ispricanih tema na pitanje koje spotavljas..

Ne mogu da shvatim da je tesko da se uzme google i pogleda toliko komentara, napisanih tekstova o djelimicnoj ili kompletnoj AV zastiti i zastiti uopste..

ALi da dam odgovor i rijesimo i tvoju nedoumicu.

Prije svega nisi naveo da li da li imas namjeru da kupujes poredlozene softvere koji su komercijalni ili zelis free verzije programa...

Necu da iznosim ovde ni jedan program koji sadrzi licencu, znaci placa se, ali svakako cu da napisem sledece:

Prije svega najbolju zastitu imas sam kao korisnik a potom koristeci neke alate za zastitu..

Pored zeljenog AV prgrama, pozeljno je, mada nije i neophodno da koristis i neki firewall (zastitni zid, vatreni zid)
i naravno neki program, moze i vise jer antispyware programi nemaju komflikt medju sobom kao sto to imaju AV programi, koje ces koristiti u borbi protiv spyware i adware programa..
Naravno, nadam se da necu biti pogresno shvacen, da je i izbor browsera po meni jako vazna stavka..

Sad sve sto sam nabrojao mozes da pogledas i da odlucis sta bi htio i kako..
Imas toliko tema na ne samo ovom forumu vec i na mnogim drugim i stranicama i forumaima sta ko preporucuje i zasto..
Samo jos ti ne bih preporucio da vise igdje postavis temu, koji av program da koristim i sl, jer ces naici na veliku odbojnost kod svih, jer tema je zaista sazvakana u sitna crijeva sto bi rekao Codemaker..

Prema tome, google u sake i sve ce ti biti jasno nakon ovog posta..

Srecno..

Back