Neonacizam i Srbija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ok, ovo je osetljiva tema, tako da ajde svi da postujemo misljenje drugih da ne bi pali pod kljuc. Neonacizam u Srbiji, zasto, kako i ko je kriv?
Nazalost u Srbiji je malo tesko napraviti razliku izmedju neonaciste i patriote (ne prozivam nikoga ovim), tako da ajmo da utvrdimo ko su nacisti a ko patriote u Srbiji.

Neonacisti u Srbiji zvanicno i nezvanicno ne postoje. Postoje samo oni kojima smetaju patriotski pokreti i koji iste te karakterisu raznim imenima kako bi uspeli sebe da opravdaju. Ali nicija nije do zore gorela, istina je uvek izasla na videlo, pa ce i ovaj put.

Какав бре неоназицаз у Србији .Додуше има оних малаца који мере руком колико је родио кукуруз док су им бабе и деде висили у нацистичким логорима
Њихов идејни вођа је Чедомир то је магинарна група

Neonacisti u Srbiji zvanicno i nezvanicno ne postoje. Postoje samo oni kojima smetaju patriotski pokreti i koji iste te karakterisu raznim imenima kako bi uspeli sebe da opravdaju. Ali nicija nije do zore gorela, istina je uvek izasla na videlo, pa ce i ovaj put.

Sasvim se slažem sa ovim iznetim i zato stiže nagrada.

Očekujem da po oslobođenju Srbije od diktatora i NATO nacističkih parija svako ko je imao bilo kakvog dodira sa njima bude tretiran sasvim isto kao nacisti i fašisti posle 2.SR. jer sam pojam demokratija je isto što i nacizam. Razlike tako reći da ne postoje jer u oba ta pokreta osnova ideologije je "vadavina čoveka nad čovekom".

Poslednja izmena:
Inace kad vec pricamo o sve da damo primer!
Ja sam pristalica jednog od pokreta kojeg nazivaju neonacistickim, huliganskim i tako dalje.
Zasto ja ne mogu biti ni nacista, ni fasista. Iz sledeceg razloga
Svako ko pomisli na ideju da ja mogu biti nesto od navedenog i da mogu podrzati pokrete cije su bolesne ideje pobile hijade mojih ljudi, izmedju ostalog pradedu i dedu strpali u logore moze sebe smatrati bolesnim covek. Iste te ja nazivam fasistima i nacistima, jer su slepi pored ociju kao i milioni Nemaca koji su svojevremeno podrzali Hitlera.

Inace kad vec pricamo o sve da damo primer!
Ja sam pristalica jednog od pokreta kojeg nazivaju neonacistickim, huliganskim i tako dalje.
Zasto ja ne mogu biti ni nacista, ni fasista. Iz sledeceg razloga
Svako ko pomisli na ideju da ja mogu biti nesto od navedenog i da mogu podrzati pokrete cije su bolesne ideje pobile hijade mojih ljudi, izmedju ostalog pradedu i dedu strpali u logore moze sebe smatrati bolesnim covek. Iste te ja nazivam fasistima i nacistima, jer su slepi pored ociju kao i milioni Nemaca koji su svojevremeno podrzali Hitlera.

Добри мој друже они и не постоје њих су развиле невладине организације које добијају новац на њихов рачун.Овде говорим о ЛДП и осталима.Нацизам не постоји у Србији

Добри мој друже они и не постоје њих су развиле невладине организације које добијају новац на њихов рачун.Овде говорим о ЛДП и осталима.Нацизам не постоји у Србији

Тачно. Постоји фашизам. Живела слобода

Ok, ovo je osetljiva tema, tako da ajde svi da postujemo misljenje drugih da ne bi pali pod kljuc. Neonacizam u Srbiji, zasto, kako i ko je kriv?
Nazalost u Srbiji je malo tesko napraviti razliku izmedju neonaciste i patriote (ne prozivam nikoga ovim), tako da ajmo da utvrdimo ko su nacisti a ko patriote u Srbiji.

Неонацизма у Србији готово и да нема...........то је заиста минорна појава а поистовећивење неонацизма са патриотизмом може да уради само комплетна будала.

Као прво каже се Национал Социјалиста. Неонациста као и Нациста су увредљиви термини смишљени од стране непријатељске пропаганде и такозване "званичне" историје.

Нико нормалан се не декларише као нациста или неонациста. Већ као НАЦИОНАЛ СОЦИЈАЛИСТА!

Не верујем да ће ова тема дуго трајати. Тиранија је сувише велика да би се дозволило супротно мишљење.

Сад што се мене тиче ја сам СРПСКИ РАДИКАЛ, сигурно ће ме ове кучке издајничке напасти као нацисту, али нека им је. Ако им је то фетиш нека им буде.

Pa dobro, ali koliko Srba gleda interes prvenstveno svoje zemlje i svog naroda? Zar nije i to onda nacizam ili je to samo nacionalizam?
Nemojte da me shvatite pogresno, gledam i ja interes svog naroda tako da se ne krijem iza licemerja, samo ne zelim da to preraste u nacizam i netrpeljivost prema drugima.

Чедомир није фашиста.... Чедомир је дупелизац. Тај ће бити и јевреј ако има од тога користи
Чедомир је фашиста и нациста и то је показао целом свету када је наше Афричке пријатеље назвао канибалима и црнчугама

Чедомир је фашиста и нациста и то је показао целом свету када је наше Афричке пријатеље назвао канибалима и црнчугама

То се не зове ни фашиста ни нациста, него расиста, али теби је немогуће да имаш толики фонд речи ;) ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back