- Poruka
- 3.258
mislim da će se neki psihijatar obogatiti na angelu![]()
tako se chatuje sa pravim ribama po Netu , ybg ti nisi mogao to znati do sada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da će se neki psihijatar obogatiti na angelu![]()

Pitanje za muskarce, kojom startnom spikom ste smuvali najvise cura?
Nesto ozbiljnije jer su ciljna grupa ozbiljne dame a ne deca! Mislim glupo je tako nesto napisati nekoj a ona je doktorica ima 29g

Nesto ozbiljnije jer su ciljna grupa ozbiljne dame a ne deca! Mislim glupo je tako nesto napisati nekoj a ona je doktorica ima 29g

Ma izadji u grad i navataj nesto,hebes fb.Nesto ozbiljnije jer su ciljna grupa ozbiljne dame a ne deca! Mislim glupo je tako nesto napisati nekoj a ona je doktorica ima 29g
ova doktorica nema 29 g i zauzeta je![]()
e ako je doktorica, reci biću tvoj stetoskop, budi moj pejsmejker <3

tako si me napalio i bices moj

Koja prva poruka na chatu ili fejsu bi vam bila najzanimljivija? Stim da gadjamo pristojne jer su klijentice/ti ozbiljni ljudi a ne tamo neka balafurdija.
A cure mogu da pisu i najgluplje startove koje su dozivele, a mogu i muskarci ako ima takvih![]()
Pitanje za muskarce, kojom startnom spikom ste smuvali najvise cura?

ok, ok, sad preteruješ, neće moći to da zapamti![]()

ili:
Kad tebe vidim dobijem hipertenziju,tahikardiju,dispneu,itd. ♥
ili
'Ti moja sistolo i dijastolo, svaki put kad te vidim doživim anafilakticki sok, kad inspekcijom evidentiram tvoj lik, tahikardija je momentalna, hipertermija obavezna, hipertenzija redovna. Kad vidim tvoje muskuluse, zamišljam kako se palpiramo. Bez tebe hipertrofiram i ukratko, srce će mi doživeti nekrozu, saznam li da ja nisam tvoj Amor i verujem da Amor omnia vincit! ♥''![]()

nisi me napalila time ni privukla![]()
Izvini ali moram.odjebi, sevaj tutanj to najbolje pali. pogleda te slucajno ti kazes sevaj i gotov je.