Neodoljivo startovanje

Koja vam je ok poruka moze i visestruko glasanje

• Zdravo

• Zdravo. Da li si raspolozna da se upoznamo?

• Zdravo. Voleo bih da te upoznam.

• Imas prelepe slikice!

• Imas prelepe okice!

• Osim što si lepa, šta još radiš u životu?

• Imao sam loš dan, ali kad sam tebe video sve se promenilo

• Pre nego sam tebe video nisam verovao u ljubav na prvi pogled!

• Nesto drugo jer su sve bezveze

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ako je doktorica, reci biću tvoj stetoskop, budi moj pejsmejker <3

ili:
Kad tebe vidim dobijem hipertenziju,tahikardiju,dispneu,itd. ♥

ili
'Ti moja sistolo i dijastolo, svaki put kad te vidim doživim anafilakticki sok, kad inspekcijom evidentiram tvoj lik, tahikardija je momentalna, hipertermija obavezna, hipertenzija redovna. Kad vidim tvoje muskuluse, zamišljam kako se palpiramo. Bez tebe hipertrofiram i ukratko, srce će mi doživeti nekrozu, saznam li da ja nisam tvoj Amor i verujem da Amor omnia vincit! ♥'' :)

jednom je dok sam sedela u basti nekog kafica neki lik pokusavao da me startuje,ali ga ja nisam primetila jer sam zajedno sa drugaricama gledala u pevaljku koja je bila haos,i smejala se.I sad lik se premestao tamo,pa vamo,te nikako.I na kraju se zavuce u one borice i ispadne iz njih na mene.Ja se ussrala..a on ce meni..znas ja moram nesto da ti kazem..ja prestala da disem,mislim iz ko zna kog razloga ce da me pukne po tintari..:D idi covece u persun

ili:
Kad tebe vidim dobijem hipertenziju,tahikardiju,dispneu,itd. ♥

ili
'Ti moja sistolo i dijastolo, svaki put kad te vidim doživim anafilakticki sok, kad inspekcijom evidentiram tvoj lik, tahikardija je momentalna, hipertermija obavezna, hipertenzija redovna. Kad vidim tvoje muskuluse, zamišljam kako se palpiramo. Bez tebe hipertrofiram i ukratko, srce će mi doživeti nekrozu, saznam li da ja nisam tvoj Amor i verujem da Amor omnia vincit! ♥'' :)

nisi me napalila time ni privukla :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back