U
Udata
Gost
Ovako. Ma uopste neznam sta te toliko zbunjuje pa cime treba da mi ljubi bradavicu?vila_raviojla:Udata:ljubi me strasno svuda ali to mu dosadi brzo pa mu ruke vrlo brzo skliznu na grudi sa njima mu igre nikada dosta ne voli da imam odecu na sebi odmah je skida onda mi ljubi bradavice koristeci i jezik pritom ali ni to mu nije dovoljno vrlo brzo voli da predje na moju breskvicu kako je on od miloshte zove voli da je takne rukom a za to vreme ja samo uzivam ne radim nista osim...Devilishgirl:Pricaj![]()
A sto cure da vas ja palim bezveze ako je vash neki impotentan!
E ne mogu da ocutim pa taman crkla![]()
![]()
Pa seko znas kako kazu dok na ruci imas prst ne mora da bude cvrst, ali ovim se hm tese takvi kao taj tvoj. Ali tek kad rece da ti ljubi bradavicu koristeci i jezik, kuku lele kakve perverzije!!! :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi se da imas iskustva na pretek, ajd pricaj jos malo molim te ostalima sto vole , kako bih sad rekla, hm , da provere datum proizvodnje jelte pre upotrebe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao sto rekoh nekako na jedvite jade stigne do breskvice i onda trazi od mene da ga ja pipam nosi farmerke e sad bi mogla da se kladim da su farmerke
i on mi ljubazno uvuce ruku u svoje gace a napolju bash pirka neki vetric i onda ja njega kao neshto pipam a tolika sam neznalica da se i on sam mrsti i imam osecaj da ga uopste ne uzbudjujem i to nimalo zato kad vidi da od mene nema vajde izvadi ga i nosi cini mi se crnu jaknu koznu? i opet ljubazno me zamoli da mu popushim e a tu vec imam neshto iskustva i pocnem ja da odradjujem onako kako jelte znam oskudno i skromno ali bar sa entuzijazmom e onda mu pukne film totalno od tolikog javansluka i kaze mi e vidi odsad da vishe nishta nisi ni pokusala da radish kad si toliki beznadezni slucaj odsad draga moja nash seks ima da bude jasan:
"Ti odmaraj ja cu da *****!"
I necete mi verovati odtada sam odahnula seks nikad bolji a i on konacno zadovoljan.