Neobična mjesta za vođenje ljubavi

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Ukoliko je vaš seksualni život postao dosadan, mogli biste razmisliti o promjeni mjesta na kojem vodite ljubav. Dovoljno je samo malo mašte kako bi se strasti ponovo rasplamsale.

Seks na balkonu je poprilično uzbudljiv. Parovi koji imaju privatni balkon će doživjeti jedno novo iskustvo. Naravno, potrebno je onemogućiti poglede znatiželjnika koji bi mogli upropastiti vaše privatne trenutke.

Seks u automobilu su mnogi isprobali, posebno mladi ljudi. Bračni parovi bi za osvježenje svog ljubavnog života mogli iskoristiti seks u automobilu. Definitivno nije teško pronaći savršeno mjesto za to.

Seks tokom kampovanja će posebno odgovarati avanturistima. Vođenje ljubavi pod vedrim nebom i u prirodi će zasigurno biti novo i nezaboravno iskustvo.

Muškarci mogu iznenaditi svoje partnerice i inicirati seks u kuhinji.Tokom predigre se može koristiti i hrana. Ovdje je potrebno da muškarci postanu "zločesti", a zadovoljstvo neće izostati.

Lift je idealno mjesto za "seks na brzinu". Ipak, poželjno bi bilo odabrati vrijeme kada su najmanje šanse da vas neko uznemirava.

Seks u bazenu je veoma zabavan. Ukoliko imate priliku za to, svakako je iskoristite, Nećete se pokajati



http://www.klix.ba/lifestyle/vezeis...zivot-na-neobicnim-mjestima-za-seks/120610063
 
Pa šta je za tebe neobično ?

Na drvetu !?

na primer

CT-2043%20Olympic%20Incline%20Bench.jpg


:per:
 
Razrušen, napušteni salaš. Na rubu mekog pojasa-čistine u pograničnoj zoni. Napušten dvorac u šumarku na obali jezera. Na njivi na sveže baliranom žitnom strnjištu po najvećoj letnjoj vrelini. U fabrici konditorskih proizvoda Pionir na traci za Galeb čokoladu. U metalnoj industriji između dve peći za topljenje legure.

Šta ja znam... Možda neobična mesta i ne postoje...
 

Back
Top