Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 3.439
ne valja cikica ne valja igrac iz reprezentacije vama zenama nemoguce udovoljitiDe vrati onu piletinu da im pokazes![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja cikica ne valja igrac iz reprezentacije vama zenama nemoguce udovoljitiDe vrati onu piletinu da im pokazes![]()

Jaoooo setila sam te se jutros,vozim bajs na keju a meni u susret cikica isti kao onaj sa piletinom pukla sam od smehane valja cikica ne valja igrac iz reprezentacije vama zenama nemoguce udovoljiti![]()
leleJaoooo setila sam te se jutros,vozim bajs na keju a meni u susret cikica isti kao onaj sa piletinom pukla sam od smeha
, salm se nisam gej, vec po osobama koje poznajem, posebno ovaj jedan drugar, to je da mu Fredi Merkuri skine kapu, njemu sve zezanje, nije bitno musko zensko.šta da izrodi ?A obavezan ne moze da izrodi.

Posledicešta da izrodi ?
Posledice
Koja nauka?Јел то та наука ?

Vrv ih zato zovu gej - happyyneobavezan seks po onome sto sam primetio najvise upraznkavaju gej i biseksualni muskarci.
I to ne pricam po onome sto pise na internetu, vec iz nicnog iskustva, salm se nisam gej, vec po osobama koje poznajem, posebno ovaj jedan drugar, to je da mu Fredi Merkuri skine kapu, njemu sve zezanje, nije bitno musko zensko.
Ne sumnjamoyneobavezan seks po onome sto sam primetio najvise upraznkavaju gej i biseksualni muskarci.
I to ne pricam po onome sto pise na internetu, vec iz nicnog iskustva, salm se nisam gej, vec po osobama koje poznajem, posebno ovaj jedan drugar, to je da mu Fredi Merkuri skine kapu, njemu sve zezanje, nije bitno musko zensko.
U svemu neobaveznom jedino je to obaveznoSex mora da bude obavezan![]()
![]()
Zašto? Da li je to najbitnije od svega?U svemu neobaveznom jedino je to obavezno![]()
Ovo je filozofsko pitanje a sex sam po sebi nema sa njom dodirnih tačakaZašto? Da li je to najbitnije od svega?
Može i filozofski odgovor. Cenim inteligenciju.Ovo je filozofsko pitanje a sex sam po sebi nema sa njom dodirnih tačaka![]()
Pa nema ga zato mu je jako bitanZašto? Da li je to najbitnije od svega?
Može odgovor sex ne može,bio bi previše ljigav,bedan,nikakavMože i filozofski odgovor. Cenim inteligenciju.
Sex mora da bude obavezan![]()
![]()

obavezan seks- fuj

Jel? Jel bi a?Ма оженио би ја тебе, па би видео ти своју обавезу....
Бајо мои