- Poruka
- 75.952
Nisam znao koje vino da uzmem i skapiram da je ovo vece - nek je samo vino i uzeo sam crnogorski chadone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti, brate?

Sve se plaća?I znas sta? Za ru cenu, u opste nije los.

P ne verujem da cu da se izbljujem od ovoga. Vino brate. Neko da te pita kakvo je, rekao bi: vino brate. Malo fruti malo tuti fruti.Sve se plaća?
Na Drini, ili na ćupriji?![]()
pa nije valjda problem ako ode s nekom ženom na ručak?!Izvini pitacu opet,kako mos vodis na rucak ako imaš ženu? Sve bi ja vas na giljotinu
tak sam si i mislila, nije problem ručak nego mobitelDok se vi u nedostatku svog bavite mojim životom ja kuckam poruku i planiram neobavezni sex za sutra.To je ta nepremostiva razlika izmedju nas![]()
logički zaključak, oženjenim muškarcima treba isključiti strujuKad muž s drugom ženom ruča, ne gine mu tučapa nije valjda problem ako ode s nekom ženom na ručak?!
Pa nije to fiksni da ga isključiš iz struje, ovde sve neki bumeri izgledatak sam si i mislila, nije problem ručak nego mobitellogički zaključak, oženjenim muškarcima treba isključiti struju
Što si tako surova,aj uzmi dušutak sam si i mislila, nije problem ručak nego mobitellogički zaključak, oženjenim muškarcima treba isključiti struju
"Dželjana može li 2000 sutra, a ostalo kad mi legne penzina?"Dok se vi u nedostatku svog bavite mojim životom ja kuckam poruku i planiram neobavezni sex za sutra.To je ta nepremostiva razlika izmedju nas![]()
Jeste,znamo da to nije ručak nek vodi ženu na ručakpa nije valjda problem ako ode s nekom ženom na ručak?!
Obaveza se planira a ne tako..guraj tamo guraj vamo i kao jeeee, super, ja nemam obavezu...
To je bre mlad dečko i treba mu objasniti da će, na prvom mestu, lupom tražiti bivšu a neće je naći otići će s drugim..
On će ostati tako na vetrometini i na kraju će shvatiti da su ga ortaci lagali o seksu i to neobaveznom...
Postoji ili ne postoji.Необавезан секс не постоји! Секс увек ствара обавезу и одговорност једне особе према другој.
Постоје неке ретке ситуације, секс на некој журци, конференцији, прослави и сл... где су обоје пијани, под еуфоријом, екстазом и тд...
Kad su mladi ljudi u pitanju ne postoji neobavezni seks, kod matorih to nešto ni tamo ni vamo može da prodje...Postoji ili ne postoji.![]()
Postoji ili ne postoji.![]()
Kad su mladi ljudi u pitanju ne postoji neobavezni seks, kod matorih to može da prodje...

Smanji malo procenat,možda 70%Скоро увек секс ствара обавезу 99%
ko ne plati na drini platice na cuprijiImam jedno pitanje. Znaci prije otprilike 3 mjeseca sam izašao iz duge veze u kojoj se nisam vise vidio ali to je nebitno za temu, uglavnom sada sam u svojim 20-ima i zapravo nikad nisam "osvajao" cure jer sam s ovom bivsom bio od srednje skole to mi je jedina cura. Ne zelim trenutno vezu, vec trazim nekoga za neobavezni sex. Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira, ali sada shvacam da nemam pojma kako to radi. Cure kad im prides u klubu su nezainteresirane kazu tu smo samo radi druzenja s frendicama i plesanja blabla, one koje se i zele upoznati dati broj ili drustvenu mrezu ugl zele dugo dopisivanje iz kojeg nema nista, nasumično dodavanje cura na instagramu zavrsava slabim uzvračanjem, a ako uletis u DM a ne znate se budes "cudan" u fazonu sta ti zelis ne znamo se, dejt aplikacije također daju dosta slabo spajanja s curama koje su tamo "iz dosade" i miljama si daleko od spoja. Dakle moje pitanje je ako se zelim jebat, kak da nadem zensku osobu koja se zeli jebat? Kak radite to ljudi? Ili je ono pokusavaj 100 puta, godinu dana pa ces ubost jednu, dve?

mozda covek zna zanat...sta ja znamEto stručnjaka
Ne vuci me za tastaturu kako znaju zanatmozda covek zna zanat...sta ja znam
ne znam coveka samo sam finNe vuci me za tastaturu kako znaju zanat
De vrati onu piletinu da im pokazesne znam coveka samo sam fin