JaSamSegment
Početnik
- Poruka
- 1
Imam jedno pitanje. Znaci prije otprilike 3 mjeseca sam izašao iz duge veze u kojoj se nisam vise vidio ali to je nebitno za temu, uglavnom sada sam u svojim 20-ima i zapravo nikad nisam "osvajao" cure jer sam s ovom bivsom bio od srednje skole to mi je jedina cura. Ne zelim trenutno vezu, vec trazim nekoga za neobavezni sex. Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira, ali sada shvacam da nemam pojma kako to radi. Cure kad im prides u klubu su nezainteresirane kazu tu smo samo radi druzenja s frendicama i plesanja blabla, one koje se i zele upoznati dati broj ili drustvenu mrezu ugl zele dugo dopisivanje iz kojeg nema nista, nasumično dodavanje cura na instagramu zavrsava slabim uzvračanjem, a ako uletis u DM a ne znate se budes "cudan" u fazonu sta ti zelis ne znamo se, dejt aplikacije također daju dosta slabo spajanja s curama koje su tamo "iz dosade" i miljama si daleko od spoja. Dakle moje pitanje je ako se zelim jebat, kak da nadem zensku osobu koja se zeli jebat? Kak radite to ljudi? Ili je ono pokusavaj 100 puta, godinu dana pa ces ubost jednu, dve?

bez veze i obaveze bilo bi ih punoooooooo