Neobavezni seks?

JaSamSegment

Početnik
Poruka
1
Imam jedno pitanje. Znaci prije otprilike 3 mjeseca sam izašao iz duge veze u kojoj se nisam vise vidio ali to je nebitno za temu, uglavnom sada sam u svojim 20-ima i zapravo nikad nisam "osvajao" cure jer sam s ovom bivsom bio od srednje skole to mi je jedina cura. Ne zelim trenutno vezu, vec trazim nekoga za neobavezni sex. Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira, ali sada shvacam da nemam pojma kako to radi. Cure kad im prides u klubu su nezainteresirane kazu tu smo samo radi druzenja s frendicama i plesanja blabla, one koje se i zele upoznati dati broj ili drustvenu mrezu ugl zele dugo dopisivanje iz kojeg nema nista, nasumično dodavanje cura na instagramu zavrsava slabim uzvračanjem, a ako uletis u DM a ne znate se budes "cudan" u fazonu sta ti zelis ne znamo se, dejt aplikacije također daju dosta slabo spajanja s curama koje su tamo "iz dosade" i miljama si daleko od spoja. Dakle moje pitanje je ako se zelim jebat, kak da nadem zensku osobu koja se zeli jebat? Kak radite to ljudi? Ili je ono pokusavaj 100 puta, godinu dana pa ces ubost jednu, dve?

Imam jedno pitanje. Znaci prije otprilike 3 mjeseca sam izašao iz duge veze u kojoj se nisam vise vidio ali to je nebitno za temu, uglavnom sada sam u svojim 20-ima i zapravo nikad nisam "osvajao" cure jer sam s ovom bivsom bio od srednje skole to mi je jedina cura. Ne zelim trenutno vezu, vec trazim nekoga za neobavezni sex. Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira, ali sada shvacam da nemam pojma kako to radi. Cure kad im prides u klubu su nezainteresirane kazu tu smo samo radi druzenja s frendicama i plesanja blabla, one koje se i zele upoznati dati broj ili drustvenu mrezu ugl zele dugo dopisivanje iz kojeg nema nista, nasumično dodavanje cura na instagramu zavrsava slabim uzvračanjem, a ako uletis u DM a ne znate se budes "cudan" u fazonu sta ti zelis ne znamo se, dejt aplikacije također daju dosta slabo spajanja s curama koje su tamo "iz dosade" i miljama si daleko od spoja. Dakle moje pitanje je ako se zelim jebat, kak da nadem zensku osobu koja se zeli jebat? Kak radite to ljudi? Ili je ono pokusavaj 100 puta, godinu dana pa ces ubost jednu, dve?
A jbga brate ides na broj. Nikad se ne lepiti za jednu pa aj hoces u kino hoces slino. Nego vise njih i uzivas i koja zasluzi poziciju u tvom zivotu. I skroz je legitimno sto trazis yebanje i zabavu, samo moras da shvatis da je ovo balkan i da su ovde u glavnom... Khm khmm, moj ti je savet da koristis rec tucanje.

Nisi cuo za Tinder ?

A to znaci da platis i softas=== torbas ,a koliko cete kostati, zavisi od ponude i potraznje, :ceka:

Da pretpostavimo da prvo treba da bude normalna, a to ne znaš dok s njom ne pričaš. Dakle, isto to zanima svaku devojku, jesi li normalan, jer se upušta s tobom nasamo. Znači prvo moraš da je pozoveš na priču, kako god se to zvalo, kafa, piće, ručak, šetnja, znači šetnja je najbolja.
Dok šetaš možeš da pričaš bilo šta, pa i to da hoćeš samo sex. Drugi deo je da pokažeš zašto baš ona i to je prosto Čorba opisao " Imaš savršen batak", zezam se, ali je baš tako...svidja ti se nešto čim si je zvao, pa to takodje "suptilno" kažeš. Tačnije, imaš lepe oči (pošto drugo još nisi video) ....dalje, zavisi od nje...makar je i lagao i petljao sve se svodi na to šta bi ona da radi....znači treba joj naći opravdanje da je sve to lako i jednostavno i posle može kući.

Ne zelim trenutno vezu, vec trazim nekoga za neobavezni sex.

A šta ti nudiš da bi dobio to što želiš?

Ako je odgovor "ništa", toliko ćeš i dobiti. Vrlo je prosto.

Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira,

Pogrešno si mislio ;)

Hebu samo oni koji to nečim zasluže.

Dok sam bio u vezi mislio sam da se ljudi neobavezno jebu i da to tako funkcionira,
Велика заблуда.

Ништа без науке.

А наука тј. Парето принцип каже

Шта је правило 80/20?

Pravilo 80/20, poznato i kao Pareto princip, je jednostavan koncept koji kaže da:

“Otprilike 80% rezultata dolazi iz 20% uzroka.”

Šta to znači u praksi​

• U poslovanju: 80% profita dolazi od 20% klijenata
  • U produktivnosti: 80% rezultata dolazi od 20% aktivnosti
  • U životu: 80% problema dolazi od 20% uzroka
💡 Primeri:

1. U firmi, 20% zaposlenih može doprineti 80% ukupne proizvodnje.
  2. 20% odeće u ormaru se nosi 80% vremena.
  3. 20% knjiga koje pročitaš donosi 80% znanja.

Ključna poruka​

• Fokusiraj se na ono 20% što daje najveći rezultat
  • Smanji vreme na aktivnosti koje daju mali efekat
📊 Pravilo nije precizno matematičko, ali je odličan alat za prioritetizaciju i upravljanje vremenom ili resursima.

Ako želiš, mogu ti napraviti vizuelni primer sa 80/20 u životu i poslu, da bude jasno odmah i bez puno reči.

како се правило 80/20 односи на мушко женске односе?

Pravilo 80/20 (Pareto princip) može se zanimljivo primeniti i na muško-ženske odnose, ali treba ga shvatiti više kao psihološku ili sociološku opservaciju, a ne kao čvrsto pravilo. Evo kako:

1.

• U mnogim istraživanjima i iskustvenim analizama, pokazuje se da 20% ljudi u populaciji privlači 80% pažnje ili interesa.

• Na primer, u aplikacijama za upoznavanje, mali broj korisnika dobija većinu poruka i pregleda.
    • Isto važi i u realnom životu: mali broj ljudi privlači većinu udvaranja ili interesa.

Што у преводу значи, само Гига Чедови 'ебу све што им се нађе на путу, а остали безуспешно моле за птичку.

Back